autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Pasta de branza de vaci

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 octombrie 2009

Ingrediente
1/2 kg branza proaspata de vaci,, 50 g unt,, 2 linguri smantana,, 2 linguri ulei,, 2 cepe verzi,, marar proaspat,, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Pasezi branza cu untul si smantana la mixer pana obtii o pasta omogena. Adaugi sare, piper dupa gust, ceapa verde si mararul, tocate marunt. Ornezi cu gogosar sau ardei proaspat si verdeata. Servesti pe felii de paine proaspata sau prajita, dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Pasta de branza de vaci cu marar

Pasta de branza de vaci cu marar

Branza de vaci proaspata se scurge bine de zer, se amesteca cu smantana si iaurt pana se omogenizeaza

37 voturi    7 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza
Alivenci cu mărar

Alivenci cu mărar

Ungem o tavă cu unt - sau se pot folosi două tăvi de chec. Separăm gălbenușurile de albușuri. Într-un

10 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    Asa am facut si eu ultima data,cu un pic de maioneza,iar in loc de marar am pus patrunjel.

  • kata0587

    kata0587 (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

    in loc de smantana se poate pune maioneza....e foarte buna

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

    Arata foarte bine si este tare gustoasa...

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg branza proaspata de vaci,
  • 50 g unt,
  • 2 linguri smantana,
  • 2 linguri ulei,
  • 2 cepe verzi,
  • marar proaspat,
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

mirey (Chef de cuisine)

Asa am facut si eu ultima data,cu un pic de maioneza,iar in loc de marar am pus patrunjel.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Ciuperci umplute la cuptor