Pasta de branza dulce cu legume

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Pasta de branza dulce cu legume

Ingrediente

  • 250 g branza de vaci
  • 3-4 ridichi
  • 1 buc castravete
  • patrunjel proaspat(sau marar)
  • sare,piper

Mod de preparare

optional se pot adauga alte legume proaspete

se poate face atat cu branza de vaci,telemea etc

Pentru a avea o consistenta mai cremoasa adaugati 1-2 linguri smantana

Spalam legumele si le taiem cubulete mici.

Amestecam intr-un bol,branza,legumele,patrunjelul tocat marunt,sare si piper dupa gust.

Daca va place puteti adauga marar in loc de patrunjel.

Cu aceasta pasta se pot umple rosii,ardei sau se poate servi pe paine.

Pofta Buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise