Gogosarii se spala.
Li se scot cotoarele si se scutura de toate semintele, apoi se dau prin masina de carne sau prin robot pana obtinem o pasta.
Intr-o oala mai larga se pun gogosarii macinati cu uleiul, sarea si piperul.
Ii punem pe aragaz la foc potrivit si ii fierbem pana scade zeama si capata o consistenta grosuta..
Spalam borcanele cu apa fierbinte si le lasam la scurs.
Cand pasta e gata se pune fierbinte in borcane.
Se inchid ermetic, le invelim intr-o patura, le lasam pana a 2 a zi apoi le punem la loc racoros.
Pentru o mai mare siguranta ca o sa stea pentru la iarna,a 2 a zi puteti sa le sterilizati 30-40 de minute!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii