Pasta de gogosari

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie
Pasta de gogosari

Ingrediente

  • 3 kg gogosari
  • 150 ml ulei
  • 1 lingura sare mare
  • 1 lingurita piper

Mod de preparare

Gogosarii se spala.

Li se scot cotoarele si se scutura de toate semintele, apoi se dau prin masina de carne sau prin robot pana obtinem o pasta.

Intr-o oala mai larga se pun gogosarii macinati cu uleiul, sarea si piperul.

Ii punem pe aragaz la foc potrivit si ii fierbem pana scade zeama si capata o consistenta grosuta..

Spalam borcanele cu apa fierbinte si le lasam la scurs.

Cand pasta e gata se pune fierbinte in borcane.

Se inchid ermetic, le invelim intr-o patura, le lasam pana a 2 a zi apoi le punem la loc racoros.

Pentru o mai mare siguranta ca o sa stea pentru la iarna,a 2 a zi puteti sa le sterilizati 30-40 de minute!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise