Spalam bine gogosarii si rosiile.
Rosiile le oparim in apa fierbinte si le decojim.
Curatam gogosarii de seminte si ii taiem felii.
Dam apoi rosiile si gogosarii prin masina de tocat si punem sosul obtinut pe foc pe o plita timp de o ora si 15 min. Adaugam sarea si piperul in timp ce fierbe. Amestecam din cand in cand pentru a nu se prinde de fundul vasului.
Luam de pe foc si turnam in borcane sau sticlute curate si imediat le punem si capacele.
Punem borcanele intr-o patura pana a doua zi pentru a se raci treptat.
Din cantitatea de mai sus mie mi-au iesit 5 borcane de 400 ml si 3 sticlute de 250 - 300 ml.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii