Se pune uleiul intr-o cratita incapatoare care se pune pe foc,(daca aveti este bine sa puneti o plita groasa sub cratita)Se curata ceapa si se toaca marunt la robot,apoi se pune in cratita sa se inmoaie putin,pana devine sticloasa.Rosiile spalate si curatate de pielita se dau si ele la robot si se adauga peste ceapa.Se lasa acest amestec pe foc,pana se evapora tot lichidul lasat de ceapa si rosii.Intre timp coacem ardeii si gogosarii,ii curatam de pielite si ii tocam la robot sau masina de tocat carne.Cand zeama este bine scazuta la cepa si rosii,adaugam pasta de ardei si gogosati,punem sarea si mierea si lasam pe foc pana se ingroasa bine.Se pune pasta fierbinte in borcane,se pun capacele,sau se leaga cu celofan si se introduc in cuptorul fierbinte(fara foc).Se lasa in cuptor pana se racesc,apoi pot fi puse la camara.
Aceasta pasta poate fi folosita la tocanite,sosuri pentru paste sau la aperitive.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii