autor:

Cely Snijec

» » Conserve si muraturi

Pasta de gogosari si ardei kapia

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 septembrie 2009

Ingrediente
5 kg ardei kapia, 5 kg gogosari, 400 ml mustar, 400 ml pasta de tomate, 1/2 l ulei, 5 linguri miere de albine, 50 ml otet, sare, piper, foaie de dafin, , , , sare, piper,boabe de

Dificultate: Redusa Timp: 4h 30 min

54 voturi

Mod de preparare

Coci ardeii si gogosarii,presari cu sare mare, acoperi,lasi sa se raceasca.Cojesti,lasi sa se scurga putin,tai fasii de 1 cm.
Incorporezi legumele ,condimentezi,adaugi otetul si o maioneza obtinuta din mustar, pasta de tomate si ulei.Lasi la cuptor pana se ridica uleiul. Asezi in borcane, capsezi, sterilizezi 30 minute in cuptor, invelesti in paturi si lasi pana doua zi. Mananci pe paine. Este foarte buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de gogosari si ardei kapia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Visine pentru prajituri

Visine pentru prajituri

Dupa ce au fost scosi samburii de la visine,se adauga zaharul si aspirina maruntita bine,chiar pisata

1 vot    2 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Zacusca

Zacusca

Vinetele,gogosarii si ardeiul capia le-am copt si curatat si le-am lasat la scurs. Ceapa curatata

3 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine):

    Da ,am pregatit este o reteta foarte buna ,eu am copt si cativa ardei rosii iuti pe care i-am adaugat.

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    tatiana aspazia , 05 august 2017

    Delicios!!!! Si relativ usor de preparat!

  • Fara foto

    Ilariana Mk , 11 septembrie 2015

    Mierea prin fierbere devine toxica....

  • Fara foto

    Bernard E. Stanciu , 02 decembrie 2014

    e perfecta pasta

    • Fara foto

      Onciu Viorica , 24 septembrie 2014

      e foarte buna aceasta pasta.

    • Fara foto

      ana , 05 septembrie 2013

      cantitatile le gasiti ins tanga paginii :)

    • Fara foto

      Pusa Elena Oancea , 16 august 2013

      Reteta nu are notate cantitatile?

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 februarie 2013

      Fac si eu o pasta de gogosari, dar simpla.

    • Fara foto

      Bolea Mihaela (Bucatar sef) , 15 septembrie 2010

      buna ziua , si cu otetul ce fac?cand il pun? multumesc

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

      Eu fara aceasta pasta parca nu ma descurc iarna, atat de mult o folosesc.... Nu am facut-o asa ca tine ci doar vu ulei si sare, Dar am sa incerc si varianta ta....

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      am sa incerc si eu la toamna.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      Mmmmm,ce bunatate,felicitari.

    • Fara foto

      Cely , 08 octombrie 2009

      Va multumesc penru aprecieri

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

      Bun,bun,super bun...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

      Draga Cely, superba prezentarea, 10 cu felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

4h 30 min

54 voturi

Ingrediente

  • 5 kg ardei kapia
  • 5 kg gogosari
  • 400 ml mustar
  • 400 ml pasta de tomate
  • 1/2 l ulei
  • 5 linguri miere de albine
  • 50 ml otet
  • sare
  • piper
  • foaie de dafin
  • sare
  • piper,boabe de

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

tatiana aspazia

Delicios!!!! Si relativ usor de preparat!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    1 comentariu
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

2 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
ARDEI IUTE DIN GRADINA LA BORCAN