Coci ardeii si gogosarii,presari cu sare mare, acoperi,lasi sa se raceasca.Cojesti,lasi sa se scurga putin,tai fasii de 1 cm.
Incorporezi legumele ,condimentezi,adaugi otetul si o maioneza obtinuta din mustar, pasta de tomate si ulei.Lasi la cuptor pana se ridica uleiul. Asezi in borcane, capsezi, sterilizezi 30 minute in cuptor, invelesti in paturi si lasi pana doua zi. Mananci pe paine. Este foarte buna.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii