autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Pasta de icre

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Ingrediente
50 g icre proaspete, 300 ml ulei, 1/2 lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

14 voturi

Mod de preparare

Clatesc icrele sub jet de apa,le las la scurs 2 ore. Pasez cu o lingura de lemn pana se leaga compozitia. Apoi mixez, adaugand cate un strop de ulei, zeama de lamaie si o felie de paine alba muiata in lapte (miezul).Se poate inlocui laptele cu apa minerala. La sfarsit adaug 2 linguri apa minerala. Pastrez la frigider in borcan inchis ermetic. Servim pe felii de paine, ornate cu gogosar, masline, castravete proaspat.
Clatesc icrele sub jet de apa,le las la scurs 2 ore. Pasez cu o lingura de lemn pana se leaga compozitia. Apoi mixez, adaugand cate un strop de ulei,
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de icre" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Aperitive
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Un mic dejun gustos si aspectuos. Spargem ouale intr-un castron condimentam cu sare si piper si

7 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Chifle cu legume si carnaciori

Chifle cu legume si carnaciori

Intr-un vas punem apa la fiert. Cand fierbe apa adaugam legumele. Lasam sa fiarba cateva minute.

6 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine):

    Da ,sunt perfecte !

  • ANCA

    ANCA (Chef de cuisine):

    Am folosit in loc de paine, gris si apa minerala. Am facut un gris moale. Dupa ce s-a racit, am adaugat icrele si apa minerala cate un pic amestecand continuu. La final am adaugat ceapa alba, tocata marunt.

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Foarte gustoase, mie imi plac tare mult.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

    Imi plac foarte mult icrele preparate in casa.Nici eu nu pun paine sau gris.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

      Foarte bune!

    • Fara foto

      lumi , 18 ianuarie 2010

      simplu preparat si delicios! Asa le prepar si eu ,dar pun putina ceapa rosie

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2009

      O nebunie draga Cely,felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

      Bun,bun,super bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

14 voturi

Ingrediente

  • 50 g icre proaspete
  • 300 ml ulei
  • 1/2 lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Pastrav la cuptor

Pastrav la cuptor

Pestele spalat, il condimentam cu sare si piper,stropim cu zeama de lamaie, lasam 15 minute la frigider,dupa

11 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Salata cu ciuperci si carne de pui

Salata cu ciuperci si carne de pui

Incorporam carnea de pui maruntita cu ciupercutele taiate juliene, cascavalul dat pe razatoare,cuburi

50 voturi    9 comentarii
20 min
Aperitive
Salata de toamna cu gogonele

Salata de toamna cu gogonele

Speli legumele, le cureti. Tai fasii de ardei si gogosari,felii de morcov, ceapa,gogonele. Faci un

20 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Tarta cu ton si oua

Tarta cu ton si oua

Punem tonul intr-un bol,cu tot cu uleiul din conserva. Adaugam treptat faina, in paralel cu laptele. In loc de faina se poate folosi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Pasta din masline negre

Pasta din masline negre

Se pun toate ingredientele in robotul de bucatarie sau blender si se macina pana se obtine o pasta omogena. Se gusta pentru a verifica

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive