autor:

flory avram

» » Dulciuri diverse

Pasta de marshmallow fondant

Autor: flory avram (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: flory avram (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2010

Ingrediente
Avem nevoie de 75 g de caramele marshmallow,175 g zahar pudra(din comert) si o lingura de apa.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

29 voturi

Mod de preparare

Intr-o craticioara punem caramelele si lingura de apa pe foc mic sau la bain-marie.Amestecam continuu pana se topesc,apoi rasturnam compozitia pe blatul de lucru unde am pus zaharul pudra.Framantam ca pe un aluat de paine pana ce compozitia nu se mai lipeste de maini.Este gata cand apasam cu degetul si ramane gropita in pasta.O punem apoi intr-o folie de plastic si o lasam 24 de ore sa se odihneasca intr-un dulap(nu in frigider),apoi o modelam in diverse forme dupa imaginatie.Se poate amesteca cu coloranti alimentari pentru a obtine mai multe culori.Se foloseste la imbracarea torturilor si decorarea dulciurilor dupa imaginatia fiecaruia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de marshmallow fondant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
tarte cu fructe

tarte cu fructe

aluatul de tarte se spumeaza grasimea cu zaharul se adauga treptat cite un ou,cind si-a dublat volumul

11 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Flan de queso (flan de branza)

Flan de queso (flan de branza)

Se amesteca bine toate ingredientele pana devine o compozitie omogena. Separat se prepara caramelul.

3 voturi    8 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 22 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mariana Ferenti , 22 iunie 2015

    din cantitatile astea putem imbraca un tort?

  • Fara foto

    alina , 12 septembrie 2014

    cea mai buna reteta incercata si minunataaaaa

  • Fara foto

    Viorica Ilut , 20 mai 2014

    ok

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2010

      Multumesc mult!

    • vitan aneta

      vitan aneta (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2010

      super reteta merita incercata,felicitari,eu am cautat pe u tube dar sunt mult prea complicate si costisitoare,dar asta e superrrrr,multumesc si felicitari inca odata

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 30 august 2010

      cu siguranta o voi incerca!!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

      Multumesc frumos.

    • Fara foto

      mira (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010

      M-am lamurit ce sunt marshmallows si cum se pot face. Vine si reteta, daca se aproba.

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010

      Mira, marshmallow sau mallow sunt acele caramele gumoase sau buretoase,care se gasesc prin hipermarketuri ,sunt de mai multe forme si culori.Daca te uiti in poze iti da seama,daca nu ,cauta pe net si sigur o sa te lamuresti.Sper sa-ti fi fost de ajutor!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010

      Super!acum suntem toate fericite Flory,multumim pt.retetã!!!!*****

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010

      Multumesc si eu,ma bucur ca va este de folos aceasta reteta!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      Multumesc pentru ajutor.De mult vroiam sa stiu cum se fac florile de fondant!*****

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      In sfarsit !!! De cand vreau sa vad niste poze cum se face si care sunt caramelele.... Felicitari Flori ca te-ai gandit si la noi !!! Ai * * * * * de la mine !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      O ideie de nota 10 !

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      Este minunat pentru ornat torturile si prajiturile....Super..

    • Fara foto

      mira (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      Imi cer iertare, dar nu stiu ce sunt caramelele marshmallow. Imi spuneti, va rog?

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      Am salvat reteta.*****de la mine pentru idee.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      Super ideea ta!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      minunat*****

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      Super! Este o incantare pentru cei mici!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      Super! Felicitari!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      Ce ma bucur ca ai publicat rteta, ma intereseaza de multa vreme, felicitari si multumesc.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

29 voturi

Ingrediente

  • Avem nevoie de 75 g de caramele marshmallow,175 g zahar pudra(din comert) si o lingura de apa.

Raporteaza reteta

Retete
de flory avram
Salata de cartofi cu ton

Salata de cartofi cu ton

Cartofii spalati se pun la fiert in apa cu putina sare,apoi se lasa la racit si se decojesc.Intr-un

18 voturi    3 comentarii
30 min
Salate reci
Spaghete cu rosii si busuioc

Spaghete cu rosii si busuioc

Intai punem pe foc o oala cu apa pentru spaghete(1 litru pentru 100g paste)si apoi intr-o tigaie

28 voturi    13 comentarii
30 min
Paste si pizza
Piept de pui cu legume

Piept de pui cu legume

Pieptul de pui se taie fasii si se pune la marinat 30 minute inainte in sosul de soia.Tocam legumele:usturoiul

7 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

alina

cea mai buna reteta incercata si minunataaaaa

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Budinca de lapte cu Agar agar Budinca de lapte cu Agar agar

Punem apa cu agar agar, intr-o oala, pe foc. Amestecam bine si lasam sa fiarba, dupa ce incepe sa fiarba, punem si lingura de sirop

0 voturi    0 comentarii
45 min
Budinci
Ciocolata de casa Ciocolata de casa

Intr-o craticioara se pune zaharul si apa si se fierbe pana se topeste zaharul. Se ia de pe foc si se adauga untul. Se amesteca pana

0 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
prajitura cu caise