autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Sandviciuri

Pasta de masline (pentru tartine)

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2005

Ingrediente
Pentru 500 g: 300 g măsline, 300 g unt, ceapă şi zeamă de lamaie, după gust.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

24 voturi

Mod de preparare

Maslinele se curăţă de samburi si se trec prin masina de tocat odata cu ceapa crudă. Se freacă untul sub forma de spumă, apoi se adaugă pasta de masline şi zeama de lămâie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de masline (pentru tartine)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chiftelute gigant de dovlecei umplute cu ou si gujoane de pui

Chiftelute gigant de dovlecei umplute cu ou si gujoane de pui

Dovlecelul se da pe razatoarea mica, se scurge si se amesteca cu faina, branza rasa, sare, piper,

17 voturi    9 comentarii
50 min
Aperitive
Potcoava cu cascaval

Potcoava cu cascaval

Aluatul se pregateste astfel: Intr-un vas amesteci faina,praful de copt si untul.Amesteci lasptele

18 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

24 voturi

Ingrediente

  • Pentru 500 g: 300 g măsline
  • 300 g unt
  • ceapă şi zeamă de lamaie
  • după gust.

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)

Foarte buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Ciuperci sotate