Se spala, curata si se dau prin masina de tocat merele. Se pun intr-un vas impreuna cu zaharul la foc mic amestecindu-se pina se topeste zaharul, apoi la foc potrivit (in vas traditional), in continuare la foc mic (in vas special). Se fierb aproximativ 50\'. Se pune continutul caldut la borcane. Se foloseste la diverse parajituri sau ca atare.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii