autor:

Fara foto

» » , Cafele si ceaiuri, Mancaruri cu carne

Pasta de mici

Autor: Selegan Simona (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 24 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Selegan Simona (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 24 noiembrie 2011

Ingrediente
1 kg carne tocata de vita, , 600 g carne tocata de porc, , 400 ml apa, , usturoi (1,5 caciulie), sare, piper, cimbru, boia, bicarbonat - cate 1 lingurita pentru fiecare kg de carne

Dificultate: Redusa Timp: 8h

8 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron mai mare se amesteca toate ingredientele, se framanta bine, dupa care se lasa 7 - 8 ore sa stea acoperiti castronul cu un prosop de bucatarie. Dupa ce au stat 7 -8 ore formam mititeii si ii punem la prajit pe gratar sau in baie de ulei (dupa preferinte). Se servesc cu mustar, langa o garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de mici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute cu pasta de mici si feta

Ciuperci umplute cu pasta de mici si feta

Speli ciupercile (fara a curata pielita!), le usuci pe un prosop de bucatarie. Indepartezi coditele,

1 vot    1 comentariu
25 min
Aperitive cu carne
Mici gratinati

Mici gratinati

Pregatim grill-ul pentru fript micii, il punem pe aragaz si coacem mici bine, pe toate partile, apoi

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

8h

8 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata de vita
  • 600 g carne tocata de porc
  • 400 ml apa
  • usturoi (1,5 caciulie)
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia
  • bicarbonat - cate 1 lingurita pentru fiecare kg de carne

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

2 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
CARTOFI UMPLUTI LA CUPTOR