Pasta de mici

Timp pregatire
480 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata de vita ,
  • 600 g carne tocata de porc,
  • 400 ml apa,
  • usturoi (1,5 caciulie)
  • sare, piper , cimbru , boia , bicarbonat - cate 1 lingurita pentru fiecare kg de carne

Mod de preparare

Intr-un castron mai mare se amesteca toate ingredientele, se framanta bine, dupa care se lasa 7 - 8 ore sa stea acoperiti castronul cu un prosop de bucatarie. Dupa ce au stat 7 -8 ore formam mititeii si ii punem la prajit pe gratar sau in baie de ulei (dupa preferinte). Se servesc cu mustar, langa o garnitura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise