autor:

Fara foto

» » Aperitive

Pasta de oua

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Ingrediente
4 oua fierte tari o lingura de mustar sare, piper o ceapa 2 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierb ouale tare, se curata de coaja, se maruntesc cu o furculita se adauga mustarul si uleiul , se condimenteaza dupa gust se adauga ceapa taiata fin .

Se servesc la micul dejun .
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de oua" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ouã umplute cu pastã de ton si maionezã

Ouã umplute cu pastã de ton si maionezã

Pasta de ton este preferata mea pt. sandviciuri, pe pâine, baghetã sau pâine prãjitã. Pentru

20 voturi    10 comentarii
30 min
Sandviciuri
Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza cu oua

Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza cu oua

Intr-o craticioara puneti la topit uleiul de palmier, adaugati faina si amestecati energic cu telul.

35 voturi    27 comentarii
25 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Cum se fierbe porumbul