autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Pasta de oua

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 octombrie 2009

Ingrediente
4 oua fierte, 1 ceapa, 1 lingurita mustar, 20 g unt, 1 lingurita zeama de lamaie, patrunjel verde, sare, piper, masline, felii de gogosar pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt se framanta cu sare si zeama de lamaie. Ouale fierte, se paseaza cu furculita, se adauga celelalte ingrediente, se condimenteaza dupa gust. Se unge pasta pe paine prajita, se orneaza cu masline si gogosar in otet.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de oua" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua umplute cu pasta de sunca

Oua umplute cu pasta de sunca

In primul rand fierbeti ouale, in apa clocotita cca 10-15 minute, sa fie tari. Taieti ouale pe diagonala,

2 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu oua
Pasta de oua cu cascaval

Pasta de oua cu cascaval

Fierbeti ouale 4-5 minute. Curatati-le de coaja si taiati-le in bucati. Pastrati jumatate de ou sau

24 voturi    11 comentarii
20 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

    Un deliciu,o bunatate.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

    Bun,bun,super bun...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    E foarte buna si eu fac deseori, o consumam la dejun.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      Cam asa fac si eu,tare buna.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 oua fierte
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita mustar
  • 20 g unt
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • masline
  • felii de gogosar pentru ornat

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Un deliciu,o bunatate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Limba rasol si rulouri cu spanac si oua fierte