Fierbeti ouale 4-5 minute. Curatati-le de coaja si taiati-le in bucati. Pastrati jumatate de ou sau un galbenus fiert pentru decor.
Dati ceapa si cascavalul pe razatoarea mica si topiti untul (margarina).
Puneti intr-un blender untul topit, ceapa, cascavalul, 2-3 lingurite de zeama de lamaie, sare si piper. Mixati 10-15 secunde.
Daca nu aveti blender dati pe razatoare si ouale fierte si amestecati toate ingredientele intr-un castronel cu un tel mic sub forma de para.
Puneti pasta de oua la frigider pentru a se intari 30 de minute.
Se serveste ca aperitiv, la tartine sau pentru sandwich -uri.
Pentru o prezentare deosebita puneti pasta intr-un sprit si asezati-o pe farfurii in diferite forme si modele, dupa inspiratie. Garnisiti cu feliute de rosii, castraveti, lamaie, frunzulite de marar si patrunjel, cascaval ras, galbenusul fiert, jumatatea de ou si cateva picaturi de ulei de masline. Este delicioasa si aspectuoasa.
Pofta buna.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii