Reteta postata pe: 26 mai 2005
Ingrediente
Pentru 500 g: 500 g măruntaie de pasare, 50 g muştar, 3 oua, 20 g pesmet, sare şi piper, dupa gust.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Măruntaiele de pasare (ficăţei, pipote, inimă), fierte, se dau prin maşina de tocat, apoi pasta obţinută se amestecă cu ouăle fierte tari şi marunţite, cu muştarul, sarea, piperul, pesmetul cernut şi cu puţină apa. Se amestecă compoziţia pana se obţine o pastă omogenă.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de pasare (pentru tartine)" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l
47 voturi
9 comentarii
2h 30 min
Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iunie 2010
O bunatate !