Pasta de patrunjel si capere

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura firimituri de paine (de la o paine veche de o zi)
  • 1/4 ceasca de otet de vim rosu
  • 1/4 cesca patrunjel verde, tocat marunt
  • 1 ou fiert tare, taiat felii subtiri
  • 1 ligura capere, tocate
  • 2 cesti ulei de masline extravirgin
  • sare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Se lasa firimiturile de paine in otet 10 min. Dupa ce s-au inmuiat bine, se scurg bine cu mina. Se amesteca firimiturile cu patrunjel, sare, piper, feliutile de ou si capere, se aduga uleiul de masline si se amestecaiar bine cu o lingura.Se pune pasta intr-o salatiera si se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise