autor:

Julia

» » Mancaruri cu peste

PASTA DE PESTE

Autor: Julia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Julia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 decembrie 2009

Ingrediente
- 5-6 castraveciori acri, - 1 ceapa mica, - 2 conserve de macrou in ulei, - boia de ardei iute, - 200 g margarina tartinabila, - zeama de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Toaca foarte marunt ceapa si jumatate din cantitatea de castraveciori.
Amesteca pestele,margarina si ceapa cu mixerul,pana devine pasta.Adauga zeama de lamaie si mai amesteca 20 de secunde.
Combina pasta cu castraveciorii.Potriveste de sare si piper si serveste cu paine prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTA DE PESTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste cu pasta harissa

Peste cu pasta harissa

Intr-un bol se amesteca bine 1lingura de pasta harissa cu putina sare si chimionul macinat;se maseaza

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Mancaruri cu peste
Pastă de peşte cu maioneză

Pastă de peşte cu maioneză

Se amestecă peştele mărunţit cu maioneza, ceapa şi sarea. Se serveşte pe pâine.

23 voturi    19 comentarii
20 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • - 5-6 castraveciori acri
  • - 1 ceapa mica
  • - 2 conserve de macrou in ulei
  • - boia de ardei iute
  • - 200 g margarina tartinabila
  • - zeama de lamaie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Hamsie de mare prajita Hamsie de mare prajita

Se curata fiecare pestisor de intestine cu lama unui cutitas, apoi se spala in mai multe ape reci si se lasa sa se scurga in strecuratoare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE

Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam 6 linguri de lapte rece si stors f bine),se macina,folosind ciurul mare.Ardeiul,copt,se

18 voturi    14 comentarii
12h
Mancaruri cu peste
Crap cu legume si masline in sos de rosii si ardei kapia