autor:

Julia

» » Mancaruri cu peste

PASTA DE PESTE

Autor: Julia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Julia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 decembrie 2009

Ingrediente
- 5-6 castraveciori acri, - 1 ceapa mica, - 2 conserve de macrou in ulei, - boia de ardei iute, - 200 g margarina tartinabila, - zeama de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Toaca foarte marunt ceapa si jumatate din cantitatea de castraveciori.
Amesteca pestele,margarina si ceapa cu mixerul,pana devine pasta.Adauga zeama de lamaie si mai amesteca 20 de secunde.
Combina pasta cu castraveciorii.Potriveste de sare si piper si serveste cu paine prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTA DE PESTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste cu pasta harissa

Peste cu pasta harissa

Intr-un bol se amesteca bine 1lingura de pasta harissa cu putina sare si chimionul macinat;se maseaza

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Mancaruri cu peste
Pastă de peşte cu maioneză

Pastă de peşte cu maioneză

Se amestecă peştele mărunţit cu maioneza, ceapa şi sarea. Se serveşte pe pâine.

24 voturi    19 comentarii
20 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • - 5-6 castraveciori acri
  • - 1 ceapa mica
  • - 2 conserve de macrou in ulei
  • - boia de ardei iute
  • - 200 g margarina tartinabila
  • - zeama de lamaie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Piftie de peste Piftie de peste

1. Peștele curățat și spălat bine se pune la fiert în aproximativ 3 litri de apă, împreună cu legumele ( doar vreo

0 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive
File de pastrav in unt cu migdale