Untul sau margarina se freaca spuma,se adauga pestele(fara oase) zdrobit foarte bine cu furculita,ulei din conserve dupa gust,zeama de lamaie,sare,piper.Se omogenizeaza bine cu margarina sau untul pana se formeaza o pasta.La sfarsit se adauga ceapa tocata maruntsi gogosari si castraveciori murati dupa gust taiati in bucatele foarte mici.
Pentru pasta din peste afumat se procedeaza la fel doar ca pestele trebuie curata de pielita ,de oase si se da prin masina de tocat.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii