Reteta postata pe: 24 martie 2009
Ingrediente
Aceasta reteta se poate face cu peste din conserva sau din peste afumat, 1-2 conserve de peste(macrou,sardine,ton), unt sau margarina, zeama de lamaie, ceapa dupa gust, sare,piper, putin gogosar murat, putin castravecior murat
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Untul sau margarina se freaca spuma,se adauga pestele(fara oase) zdrobit foarte bine cu furculita,ulei din conserve dupa gust,zeama de lamaie,sare,piper.Se omogenizeaza bine cu margarina sau untul pana se formeaza o pasta.La sfarsit se adauga ceapa tocata maruntsi gogosari si castraveciori murati dupa gust taiati in bucatele foarte mici.
Pentru pasta din peste afumat se procedeaza la fel doar ca pestele trebuie curata de pielita ,de oase si se da prin masina de tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTA DE PESTE" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate cu peste
Am fiert pestele cu putina sare, apoi l-am pus in robot cu toate celelalte ingrediente, puse toate
Se amestecă peştele mărunţit cu maioneza, ceapa şi sarea.
Se serveşte pe pâine.
25 voturi
19 comentarii
20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Testata de: burdulea maria elena