autor:

valentina ionita

» » , , Aperitive, Mancaruri cu peste, Salate

PASTA DE PESTE

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
Aceasta reteta se poate face cu peste din conserva sau din peste afumat, 1-2 conserve de peste(macrou,sardine,ton), unt sau margarina, zeama de lamaie, ceapa dupa gust, sare,, putin gogosar murat, putin castravecior murat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

26 voturi

Mod de preparare

Untul sau margarina se freaca spuma,se adauga pestele(fara oase) zdrobit foarte bine cu furculita,ulei din conserve dupa gust,zeama de lamaie,sare,piper.Se omogenizeaza bine cu margarina sau untul pana se formeaza o pasta.La sfarsit se adauga ceapa tocata maruntsi gogosari si castraveciori murati dupa gust taiati in bucatele foarte mici.
Pentru pasta din peste afumat se procedeaza la fel doar ca pestele trebuie curata de pielita ,de oase si se da prin masina de tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTA DE PESTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Pasta de peste

Pasta de peste

Am fiert pestele cu putina sare, apoi l-am pus in robot cu toate celelalte ingrediente, puse toate

1 vot    3 comentarii
1h
Salate cu peste
Peste cu pasta harissa

Peste cu pasta harissa

Intr-un bol se amesteca bine 1lingura de pasta harissa cu putina sare si chimionul macinat;se maseaza

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    lilus , 18 iulie 2016

    delicios...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2010

    Mie imi place sa iasa o pasta foarte fina si de aceea folosesc blenderul sau masina de tocat...

  • titza

    titza (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2010

    Pestele afumat se poate zdrobi si cu furculita sau se face pasta in blender, nu e nevoie sa folosim masina de tocat carne.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

26 voturi

Ingrediente

  • Aceasta reteta se poate face cu peste din conserva sau din peste afumat
  • 1-2 conserve de peste(macrou,sardine,ton)
  • unt sau margarina
  • zeama de lamaie
  • ceapa dupa gust
  • sare,
  • putin gogosar murat
  • putin castravecior murat

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

lilus

delicios...

Adauga reteta
Retete

din Salate cu peste

Salata rucola cu somon si mango Salata rucola cu somon si mango

Spalam somonul si il taiem cubulete. Il condimentam cu sare, piper, paprika afumnata si rozmarin si il lasam 10 minute. Intr-o tigaie,

2 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste
Salata de ton cu iaurt Salata de ton cu iaurt

O gustare foarte buna pentru toti.... O conserva de ton in suc propriu se paseaza si se amesteca cu sare, piper, chili, doua iaurturi

1 vot    0 comentarii
30h
Aperitive
Salata de cruditati cu surimi pane