Pasta de peste delicioasă

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 conserve de ton în suc propriu
  • 1 pachet unt la temperatura camerei
  • 1 ceapă medie
  • 2-3 linguri muştar clasic
  • zeamă de lamaie
  • lamaie pt.ornat(felii)
  • masline pt.ornat

Mod de preparare

Se scurg conservele de peste atat cat sa mai ramana putin suc. Se strivesc într-un bol bine de tot cu furculita.

Separat se freacă untul spumă si dacă este nevoie se scurge apa rezultata în urma frecării.

In spuma de unt se adaugă peştele sfaramat,se adauga ceapa tocată si se freacă bine ,păna se obţine o pasta compacta.se adauga putina zeamă de lamaie,sare,piper,dupa gust si 2-3 linguri de mustar.(de preferat mustar clasic,pentru ca cel cu diverse arome îi modifica gustul)

Se poate păstra la frigider cateva zile. Este foarte buna pe tartine,alături de rulourile de somon sau pur si simplu ca mic dejun sau o cina usoară.

Daca o asezati pe platou pt.musafiri,se ornează cu felii de lamaie si măsline,iar daca este pur si simplu o gustare de dimineata sau seara merge excelent cu rosii proaspete,stropite cu putin ulei de masline si oregano.

Bon apetit!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Salata cu cartofi noi si peste afumat

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu cartofi noi si peste afumat
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise