Se scurg conservele de peste atat cat sa mai ramana putin suc. Se strivesc într-un bol bine de tot cu furculita.
Separat se freacă untul spumă si dacă este nevoie se scurge apa rezultata în urma frecării.
In spuma de unt se adaugă peştele sfaramat,se adauga ceapa tocată si se freacă bine ,păna se obţine o pasta compacta.se adauga putina zeamă de lamaie,sare,piper,dupa gust si 2-3 linguri de mustar.(de preferat mustar clasic,pentru ca cel cu diverse arome îi modifica gustul)
Se poate păstra la frigider cateva zile. Este foarte buna pe tartine,alături de rulourile de somon sau pur si simplu ca mic dejun sau o cina usoară.
Daca o asezati pe platou pt.musafiri,se ornează cu felii de lamaie si măsline,iar daca este pur si simplu o gustare de dimineata sau seara merge excelent cu rosii proaspete,stropite cu putin ulei de masline si oregano.
Bon apetit!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii