autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu peste

Pasta de salau

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 noiembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 noiembrie 2012

Ingrediente
Un peste salau, un morcov, o ceapa, 2-3 catei usturoi, boabe de piper, enibahar,foaie de dafin,., 200 ml otet, 300 ml apa, Pentru pasta:, 50 ml ulei, piper macinat, nucsoara macinata,sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 3h

2 voturi

Mod de preparare

Pestele se da la fiert cu toate ingredientele, pentru 2-3 ore la cuptor, sau o ora la presiune.
Lasam putin sa se raceasca, apoi il dam pe robot sau pe masina de carne. Condimentam, adaugam ulei,servim pe paine.
Eu am pasat si legumele,dar cred ca alta data voi folosi doar pestele, ca sa-si pastreze culoarea alba.
Este un deliciu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de salau" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Salau de Dunare cu pasta de avocado si sos Tabasco

Salau de Dunare cu pasta de avocado si sos Tabasco

Şalăul era deja curăţat de solzi, intestine şi spălat bine, încă de pe vremea când am sosit

2 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu peste
File de salau cu paste barilla

File de salau cu paste barilla

Spalam fileul de salau si apoi il vom pune pe servetele absorbante sa se scurga de surplusul de apa.Pregatim

6 voturi    10 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2012

    Buna ideea.Multumesc.O sa incerc varianta ta, cred ca e o nebunie. Costisitor dar merita,sunt convinsa

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2012

    Foarte buna pasta de peste cred ca poci sa adaugi 2 fileturi de anchovy si iti va da un gust deosebit.

Dificultate

Redusa

Timp

3h

2 voturi

Ingrediente

  • Un peste salau
  • un morcov
  • o ceapa
  • 2-3 catei usturoi
  • boabe de piper
  • enibahar,foaie de dafin,.
  • 200 ml otet
  • 300 ml apa
  • Pentru pasta:
  • 50 ml ulei
  • piper macinat
  • nucsoara macinata,sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

66 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Buna ideea.Multumesc.O sa incerc varianta ta, cred ca e o nebunie. Costisitor dar merita,sunt convinsa

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Arroz de Lapas