autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pasta de soia

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 august 2008

Ingrediente
1 cana soia boabe, 2-3 linguri ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Soia se pune la inmuiat 12-24 ore. Se scurge apa si pe pune la fiert in apa suficienta, cca 4-5 l. Cand e gata (2-4 ore ), se scurge de zeama si se paseaza, cu mixerul, impreuna cu ulei si sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de soia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pasta de soia si naut

Pasta de soia si naut

Nautul si soia se scurg de apa in care au fost fierte si se pun intr-un vas de plastic. Se fac pasta

12 voturi    4 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Castraveti si rosii cu umplutura de manzat

Castraveti si rosii cu umplutura de manzat

Castravetii umpluti au un gust deosebit, intre dovlecel si gulie. Daca ii combini si cu rosii umplute,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 cana soia boabe
  • 2-3 linguri ulei
  • sare

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Linte verde cu lamaie si carne de porc