Reteta postata pe: 01 august 2009
Ingrediente
1kg ardei kapia, 2 cepe, 200 ml ulei, 2 linguri mustar, 2 linguri otet, o lingurita miere de albine, 2 catei de usturoi, sare,piper,cimbru
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
Mod de preparare
Coci ardeii,presari cu sare, acoperi pana se racesc. Cojesti ardeii,indepartezi cotorul,lasi sa sescurga, dai pe robot.
Calesti ceapa,adaugi ardeii,lasi sa fiarba pana scade sosul. Adaugi restul ingredienteor, condimentezi,lasi sa mai dea cateva clocote,pana se omogenizeaza.Servesti rece, pe feli de paine.Poti sa sterilizezi si sa pastrezi in camara pentru iarna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta din ardei kapia" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete vegetariene
Se spala dovleceii si se taie bastonase de 5-6 cm lungime, apoi se condimenteaza cu cimbru si condimente
15 voturi
12 comentarii
25 min
Va place ciulamaua? Mie da…de orice soi! dar n-am mai pregatit-o de ani de zile, in special
0 voturi
3 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
simona stana (Chef de cuisine) , 03 august 2009
E super reteta!Eu pun mai multa sare si folosesc aceasta pasta in loc de boia de ardei.e f buna si din gogosari. inainte de a coace ardeii,unge-i cu ulei si pune-i intr-o tava in cuptor la copt.Se decojesc foarte usor si le ramane toata zeama si aroma.