autor:

Cely Snijec
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 august 2009

Ingrediente
1kg ardei kapia, 2 cepe, 200 ml ulei, 2 linguri mustar, 2 linguri otet, o lingurita miere de albine, 2 catei de usturoi, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Coci ardeii,presari cu sare, acoperi pana se racesc. Cojesti ardeii,indepartezi cotorul,lasi sa sescurga, dai pe robot.
Calesti ceapa,adaugi ardeii,lasi sa fiarba pana scade sosul. Adaugi restul ingredienteor, condimentezi,lasi sa mai dea cateva clocote,pana se omogenizeaza.Servesti rece, pe feli de paine.Poti sa sterilizezi si sa pastrezi in camara pentru iarna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta din ardei kapia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Pateu de linte

Pateu de linte

Lintea se pune la hidratat intr-un bol cu apa pt cateva ore. Dupa, o spalam si o punem la fiert

1 vot    0 comentarii
4h
Retete vegetariene
Orez cu legume

Orez cu legume

Se incinge o cantitate mică de ulei într-o tigaie (de preferinţă tip wok), se prajesc usor cuisoarele

7 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    Cely , 14 septembrie 2009

    Ardeii kapia-i coc in tava unsa cu ulei,la cuptor, iar gogosarii si ardeii pe grill. Gogosari-i mai coc in ceaunul cu ulei precum gogosile. Se curata foarte frumos.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2009

    Foarte interesanta aceasta reteta,cred ca este super-deliciosa pentru pus la borcane pentru iarna.

    • simona stana

      simona stana (Chef de cuisine) , 03 august 2009

      E super reteta!Eu pun mai multa sare si folosesc aceasta pasta in loc de boia de ardei.e f buna si din gogosari. inainte de a coace ardeii,unge-i cu ulei si pune-i intr-o tava in cuptor la copt.Se decojesc foarte usor si le ramane toata zeama si aroma.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • 1kg ardei kapia
  • 2 cepe
  • 200 ml ulei
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri otet
  • o lingurita miere de albine
  • 2 catei de usturoi
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

67 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Gnocchi din cartofi mov, cu ghebe sotate si cipsuri Gnocchi din cartofi mov, cu ghebe sotate si cipsuri

Pentru aluat: se spala bine cartofii cu tot cu coaja. Se fierb in steamer pana patrunde o furculita cu usurinta in ei. Se curata de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Batoane dulci de ovăz