autor:

Cely Snijec
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 august 2009

Ingrediente
1kg ardei kapia, 2 cepe, 200 ml ulei, 2 linguri mustar, 2 linguri otet, o lingurita miere de albine, 2 catei de usturoi, sare,piper,cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Coci ardeii,presari cu sare, acoperi pana se racesc. Cojesti ardeii,indepartezi cotorul,lasi sa sescurga, dai pe robot.
Calesti ceapa,adaugi ardeii,lasi sa fiarba pana scade sosul. Adaugi restul ingredienteor, condimentezi,lasi sa mai dea cateva clocote,pana se omogenizeaza.Servesti rece, pe feli de paine.Poti sa sterilizezi si sa pastrezi in camara pentru iarna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta din ardei kapia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Dovlecel gratinat cu usturoi

Dovlecel gratinat cu usturoi

Se spala dovleceii si se taie bastonase de 5-6 cm lungime, apoi se condimenteaza cu cimbru si condimente

15 voturi    12 comentarii
25 min
Retete vegetariene
Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Va place ciulamaua? Mie da…de orice soi! dar n-am mai pregatit-o de ani de zile, in special

0 voturi    3 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    O bunatate !

  • Cely , 14 septembrie 2009

    Ardeii kapia-i coc in tava unsa cu ulei,la cuptor, iar gogosarii si ardeii pe grill. Gogosari-i mai coc in ceaunul cu ulei precum gogosile. Se curata foarte frumos.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2009

    Foarte interesanta aceasta reteta,cred ca este super-deliciosa pentru pus la borcane pentru iarna.

    • simona stana

      simona stana (Chef de cuisine) , 03 august 2009

      E super reteta!Eu pun mai multa sare si folosesc aceasta pasta in loc de boia de ardei.e f buna si din gogosari. inainte de a coace ardeii,unge-i cu ulei si pune-i intr-o tava in cuptor la copt.Se decojesc foarte usor si le ramane toata zeama si aroma.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • 1kg ardei kapia
  • 2 cepe
  • 200 ml ulei
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri otet
  • o lingurita miere de albine
  • 2 catei de usturoi
  • sare,piper,cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Rondele de vinete la cuptor Rondele de vinete la cuptor

Se alege o vanata mare si se taie tot cu coaja in discuri rotunde aproximativ de 1.5 cm grosime. Luam un cutit, in fiecare bucata de

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mancarica de gogosari putin picanta-reteta de post Mancarica de gogosari putin picanta-reteta de post

Se coc gogosarii intr-un ceaun de tuci in ulei, se pun intr-un vas cu capac si se presoara cu sare, asa se vor curata usor de pielite.

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de naut cu ciuperci si rosii