Coci ardeii,presari cu sare, acoperi pana se racesc. Cojesti ardeii,indepartezi cotorul,lasi sa sescurga, dai pe robot.
Calesti ceapa,adaugi ardeii,lasi sa fiarba pana scade sosul. Adaugi restul ingredienteor, condimentezi,lasi sa mai dea cateva clocote,pana se omogenizeaza.Servesti rece, pe feli de paine.Poti sa sterilizezi si sa pastrezi in camara pentru iarna.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii