-se prepara un aluat din toate ingredientele in afara de dulceata.
-se pestreaza o cantitate mica din aluat (mai putin de un sfert) deoparte.
-se intinde cealalta cantitate de aluat pe o tava rotunda de 25 cm pe care am pus inaitne foaie de copt sau ungem cu unt si peretii tavii.
- se inteapa cu furculita ca in fotografie.
-se depune deasupra dulceata care vrem.
- din aluatul ce am pus deoparte facem fasii mici si le punem peste dulceata la o distanta de 2 cm intre ele ca sa aiba loc sa creasca.
- se ung fisiile cu albusul care a ramas de la ou.
-se coace la cuptor la 170 de grade pana se rumenec fasiile.
-se serveste dupa se s-a racit,altfel se sfarama daca este cald.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii