autor:

Cely Snijec

» » , Aperitive, Aperitive

Pasta gustoasa

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Ingrediente
200 g branza de vaci, 50 g branza de oi sarata, 50 g unt, 100 g costita afumata, 100 g mezel afumat, un castravete, o legatura ceapa verde, 2 oua fierte, 50 g maioneza

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Dai pe masina de carne sau la robot branza, costita,mezelul,ouale,untul. Adaugi ceapa taiata marunt,castravetele dat pe razatoare, maioneza,piper sare la nevoie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta gustoasa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftele de pui

Chiftele de pui

Am tocat cu robotul carnea de pui si am amestecat-o cu usturoiul zdrobit, 2 oua, sare, piper, oregano

2 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Drob de Craciun

Drob de Craciun

Ficatul se pune la fiert in apa cu sare.Cand este gata fiert se scurge de apa si se trece prin masina

11 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

    Foarte ingenios, felicitari.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

    Simlu si tare gustos...

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 200 g branza de vaci
  • 50 g branza de oi sarata
  • 50 g unt
  • 100 g costita afumata
  • 100 g mezel afumat
  • un castravete
  • o legatura ceapa verde
  • 2 oua fierte
  • 50 g maioneza

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Foarte ingenios, felicitari.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Mini suprize cu pui si cascaval