autor:

Cely Snijec

» » Conserve si muraturi

Pastai congelate

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2009

Ingrediente
pastai, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Speli,cureti pastaile, le tai in doua sau in trei,in functie de cat sunt de mari. Fierbi in apa cu foarte putina sare, cat sa-si pastreze culoarea,cam 10 minute.Le clatesti cu apa rece din abundenta, lasi sa se strecoare foarte bine. Portionezi in pungi si dai la congelator. Iarna le prepari dupa placere.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai congelate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
DIN CATEGORIA LEGUME CONGELATE DUPA FIERBERE - FASOLE VERDE PASTAI

DIN CATEGORIA LEGUME CONGELATE DUPA FIERBERE - FASOLE VERDE PASTAI

Congeland legumele avem avantajul sa le putem pregati intr-un timp mai scurt,iar prin congelare isi

50 voturi    15 comentarii
40 min
Conserve si muraturi
Dulceata de ardei iute

Dulceata de ardei iute

Se curata gogosarii de samburi, ardeii iuti se curata optional, se pune la fiert otetul cu zaharul

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 august 2009

    Este ok si simplu de preparat iarna. Imediat ce se dezgheata, adaugi o ceapa, o lingura de pasta de tomate si mancarea e gata

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 august 2009

    Imi place mult sa congelez fasolica verde.Eu o congelez in doua moduri:cruda sau doar putin oparita.Nu am fiert-o niciodata.Daca ai incercat reteta inseamna ca este ok...

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 15 august 2009

    Eu pun si fasole galbena si fasole verde fideluta,la congelator,dar nu le fierb,doar le spal si le pun in pungi si tin foarte bine.Daca le fierbi si le congelezi..... la fiert din nou se fac terci si dispar si vitaminele din ele.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

66 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Este ok si simplu de preparat iarna. Imediat ce se dezgheata, adaugi o ceapa, o lingura de pasta de tomate si mancarea e gata

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sirop din flori de salcam Sirop din flori de salcam

Se pune apa la fiert intr-o oala mare si atunci cand da in clocote, se pun in ea florile de salcam spalate. Se fierb 30-40 de minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de grapefruit rosu