autor:

Cely Snijec

» » Conserve si muraturi

Pastai congelate

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2009

Ingrediente
pastai, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Speli,cureti pastaile, le tai in doua sau in trei,in functie de cat sunt de mari. Fierbi in apa cu foarte putina sare, cat sa-si pastreze culoarea,cam 10 minute.Le clatesti cu apa rece din abundenta, lasi sa se strecoare foarte bine. Portionezi in pungi si dai la congelator. Iarna le prepari dupa placere.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai congelate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
DIN CATEGORIA LEGUME CONGELATE DUPA FIERBERE - FASOLE VERDE PASTAI

DIN CATEGORIA LEGUME CONGELATE DUPA FIERBERE - FASOLE VERDE PASTAI

Congeland legumele avem avantajul sa le putem pregati intr-un timp mai scurt,iar prin congelare isi

50 voturi    15 comentarii
40 min
Conserve si muraturi
Cherry la borcan1

Cherry la borcan1

Este cea mai simpla si rapida metoda de conservare a rosiilor cherry si nu numai. Rosiile cu coditele

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 august 2009

    Este ok si simplu de preparat iarna. Imediat ce se dezgheata, adaugi o ceapa, o lingura de pasta de tomate si mancarea e gata

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 august 2009

    Imi place mult sa congelez fasolica verde.Eu o congelez in doua moduri:cruda sau doar putin oparita.Nu am fiert-o niciodata.Daca ai incercat reteta inseamna ca este ok...

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 15 august 2009

    Eu pun si fasole galbena si fasole verde fideluta,la congelator,dar nu le fierb,doar le spal si le pun in pungi si tin foarte bine.Daca le fierbi si le congelezi..... la fiert din nou se fac terci si dispar si vitaminele din ele.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Este ok si simplu de preparat iarna. Imediat ce se dezgheata, adaugi o ceapa, o lingura de pasta de tomate si mancarea e gata

Adauga reteta
Retete

din Conserve si muraturi

Marmelada de nectarine Marmelada de nectarine

Marmelada de nectarine este o delicatesa, dar nu toate gospodinele au incercat pana acum aceasta reteta. Sigur daca incerci sa o faci

0 voturi    0 comentarii
40 min
Conserve si muraturi
Dulceata de nuci verzi Dulceata de nuci verzi

Se curata nucile de coaja verde pana se ajunge la miezul alb. Pe masura ce se curata, se pun intr-un borcan cu apa cu sare de lamaie.

40 voturi    20 comentarii
1h
Conserve si muraturi
ARDEI IUTE PT IARNA