Carnea de porc se taie cuburi mici si se pune la fiert in oala sub presiune in 100 ml apa si 50 ml ulei, timp de 10 minute. Se adauga o ceapa mare taiata marunt, pastaile rupte in doua, 100 ml apa si se fierb cu capac inca 10 minute. Se adauga 2 linguri de suc de rosii si se sareaza dupa gust si se mai fierb 5 minute. Se serveste calda.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii