Pastai cu ciolan afumat

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Pastai cu ciolan afumat

Ingrediente

  • 1 kg de pastai
  • un ciolan afumat
  • 4 catei de uturoi
  • patrunjel
  • sare, boia, piper, 4 foi de dafin, vegeta

Mod de preparare

Se fierbe cca 2 ore ciolanul in apa cu sare, piper, foi de dafin, apoi se portioneaza, si se prajeste intr-o tigaie cu foarte putin ulei, se condimenteaza cu boia si piper.

Pastaile se oparesc intr-o apa cu sare si vegeta, apoi se scurg de apa si se adauga intr-o tigaie in care am pus putin ulei si usturoiul la prajit.

Se lasa sub capac inca 20 min, timp in care se mai adauga putina apa, sa nu se prinda, si putin piper.

In final, se pune patrunjelul verde tocat.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor