autor:

Ramona

» » Mancaruri cu carne

Pastai cu ciolan afumat

Autor: Ramona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ramona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iulie 2009

Ingrediente
1 kg de pastai, un ciolan afumat, 4 catei de uturoi, patrunjel, sare, boia, piper, 4 foi de dafin, vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe cca 2 ore ciolanul in apa cu sare, piper, foi de dafin, apoi se portioneaza, si se prajeste intr-o tigaie cu foarte putin ulei, se condimenteaza cu boia si piper.

Pastaile se oparesc intr-o apa cu sare si vegeta, apoi se scurg de apa si se adauga intr-o tigaie in care am pus putin ulei si usturoiul la prajit.
Se lasa sub capac inca 20 min, timp in care se mai adauga putina apa, sa nu se prinda, si putin piper.
In final, se pune patrunjelul verde tocat.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
pirjoale moldovenesti

pirjoale moldovenesti

carnea o amestecam cu ceapa,usturoiul,verdeata,sare ,piper,ouale,modelam pirjoalele mai mari le dam

14 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Sarmale

Sarmale

Ceapa tocata se caleste in putin ulei. Se potriveste de gust cu sare si piper. Se adauga sucul

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

    Bun bun de tot!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

    Bun,bun,bun...

  • Fara foto

    maria mihalache , 10 ianuarie 2010

    Foarte bun...................

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010

      Bun,bun,bun.....

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

      Arata foarte bine..

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

      Mmm ce apetisant este!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de pastai
  • un ciolan afumat
  • 4 catei de uturoi
  • patrunjel
  • sare
  • boia
  • piper
  • 4 foi de dafin
  • vegeta

Raporteaza reteta

Retete
de Ramona
Piept de pui la gratar

Piept de pui la gratar

Pentru gratar, se foloseste un gratar cumparat din comert, cu un orificiu in mijloc, ce se pune direct

5 voturi    9 comentarii
10 min
Fripturi
Cartofi cu oua, cascaval si smintina la cuptor

Cartofi cu oua, cascaval si smintina la cuptor

Se curata cartofii, se pun la fiert cu putina sare si patrunjel intreg (pentru un gust mai bun).

12 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rulada cu gem

Rulada cu gem

Se separa albusurile de galbenusuri de la cele 4 oua. Se bat albusurile spuma cu un praf se sare,

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Bun bun de tot!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Inimioare aromate