Se fierbe cca 2 ore ciolanul in apa cu sare, piper, foi de dafin, apoi se portioneaza, si se prajeste intr-o tigaie cu foarte putin ulei, se condimenteaza cu boia si piper.
Pastaile se oparesc intr-o apa cu sare si vegeta, apoi se scurg de apa si se adauga intr-o tigaie in care am pus putin ulei si usturoiul la prajit.
Se lasa sub capac inca 20 min, timp in care se mai adauga putina apa, sa nu se prinda, si putin piper.
In final, se pune patrunjelul verde tocat.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii