autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pastai cu muschi de porc

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 iunie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 iunie 2013

Ingrediente
2 borcane pastai verzi (800 gr fiecare) sau proaspete, 800 gr muschi de porc, 2 rosii mari, 2 cepe, 3 catei usturoi, 2 linguri bulion, 100 ml vin alb, ulei, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea se spala si se taie cubulete.
Intr-o oala se pune putin ulei la incins si se adauga carnea lasandu-se 3-4 min cat sa iese sangele din ea, sa se rumeneasca putin.
Apoi se pune apa sa acopere bine de tot carnea pentru a se putea face bine, sa fie frageda si se acopera cu un capac.
Ceapa se curata si se taie rondele.
Rosia se curata de pielita si se toaca cubulete.
Se adauga si legumele peste carne.
Se da gust cu piper si sare.
Intre timp pastaile se scot din borcane si se spala in 2 ape.
Cand carnea este facuta bine se pun pastaile (erau fierte si de asta nu necesitau sa stea prea mult la facut....daca nu sunt fierte le puneti mai din timp).
Peste se pune si usturoiul pisat.
Bulionul se desface in 100 ml vin alb si se toarna in oala.
Mai lasam 5 minute pe foc si oprim mancarea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai cu muschi de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
TOCANITA DE PIPOTE SI INIMI DE PUI

TOCANITA DE PIPOTE SI INIMI DE PUI

Pipotele si inimile de pui se spala, se pun la fiert cam pentru o ora pentru a fi carnea moale. Dupa

20 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Rulouri de antricot cu ciuperci

Rulouri de antricot cu ciuperci

Antricotul se taie in 8-10 felii care se bat bine cu ciocanul de carne si se condimenteaza. Ciupercile

21 voturi    9 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 borcane pastai verzi (800 gr fiecare) sau proaspete
  • 800 gr muschi de porc
  • 2 rosii mari
  • 2 cepe
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri bulion
  • 100 ml vin alb
  • ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

5 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

9 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Pui cu ciuperci