autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pastai cu muschi de porc

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 iunie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 iunie 2013

Ingrediente
2 borcane pastai verzi (800 gr fiecare) sau proaspete, 800 gr muschi de porc, 2 rosii mari, 2 cepe, 3 catei usturoi, 2 linguri bulion, 100 ml vin alb, ulei, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea se spala si se taie cubulete.
Intr-o oala se pune putin ulei la incins si se adauga carnea lasandu-se 3-4 min cat sa iese sangele din ea, sa se rumeneasca putin.
Apoi se pune apa sa acopere bine de tot carnea pentru a se putea face bine, sa fie frageda si se acopera cu un capac.
Ceapa se curata si se taie rondele.
Rosia se curata de pielita si se toaca cubulete.
Se adauga si legumele peste carne.
Se da gust cu piper si sare.
Intre timp pastaile se scot din borcane si se spala in 2 ape.
Cand carnea este facuta bine se pun pastaile (erau fierte si de asta nu necesitau sa stea prea mult la facut....daca nu sunt fierte le puneti mai din timp).
Peste se pune si usturoiul pisat.
Bulionul se desface in 100 ml vin alb si se toarna in oala.
Mai lasam 5 minute pe foc si oprim mancarea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai cu muschi de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu mazare

Piept de pui cu mazare

Spalam bine pieptul de pui il taiem in cubulete. Punem intr-o craticioara 2 linguri de ulei din samburi

70 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Curcan cu sampanie, mazare si piure de sfecla rosie

Curcan cu sampanie, mazare si piure de sfecla rosie

Am desfacut cu grija pielita ce acoperea pulpa de curcan, fara a o desprinde complet. Sub pielita

0 voturi    2 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 borcane pastai verzi (800 gr fiecare) sau proaspete
  • 800 gr muschi de porc
  • 2 rosii mari
  • 2 cepe
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri bulion
  • 100 ml vin alb
  • ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

5 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu alune