autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pastai cu muschi de porc

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 iunie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 iunie 2013

Ingrediente
2 borcane pastai verzi (800 gr fiecare) sau proaspete, 800 gr muschi de porc, 2 rosii mari, 2 cepe, 3 catei usturoi, 2 linguri bulion, 100 ml vin alb, ulei, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea se spala si se taie cubulete.
Intr-o oala se pune putin ulei la incins si se adauga carnea lasandu-se 3-4 min cat sa iese sangele din ea, sa se rumeneasca putin.
Apoi se pune apa sa acopere bine de tot carnea pentru a se putea face bine, sa fie frageda si se acopera cu un capac.
Ceapa se curata si se taie rondele.
Rosia se curata de pielita si se toaca cubulete.
Se adauga si legumele peste carne.
Se da gust cu piper si sare.
Intre timp pastaile se scot din borcane si se spala in 2 ape.
Cand carnea este facuta bine se pun pastaile (erau fierte si de asta nu necesitau sa stea prea mult la facut....daca nu sunt fierte le puneti mai din timp).
Peste se pune si usturoiul pisat.
Bulionul se desface in 100 ml vin alb si se toarna in oala.
Mai lasam 5 minute pe foc si oprim mancarea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai cu muschi de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti

Ardei umpluti

Se spala bine ardeii si se scot cotoarele cu seminte.Cotoarele se pastreaza avand rol de \"capac\".Carnea

8 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Sarmale

Sarmale

Carnea se amesteca cu orezul fiert, oua, ceapa data pe razatoare, sare si piper. Frunza de varza

117 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 borcane pastai verzi (800 gr fiecare) sau proaspete
  • 800 gr muschi de porc
  • 2 rosii mari
  • 2 cepe
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri bulion
  • 100 ml vin alb
  • ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Mancare de varza alba cu carne de porc