Se incinge ulei intr-o cratita ( tigaie) pe aragaz apoi se adauga morcovul razuit , ceapa tocata si usturoiul (7 catei)zdrobit ,se calesc rapid apoi se adauga pastaile si se contiunua calirea inca vreo 3 minute amestecandu-se mai des.Se acopera pastaile cam cu 2,5 cani de apa, se adauga condimentele si se lasa sa fiarba la foc mediu cam 30-40 minute cu capac , se mai pot incerca intre timp daca s-au fiert .Aproape de final se adauga si ultimi doi catei de usturoi zdrobiti , verdeata si se mai lasa la fierbere inca 5 minute fara capac ca sa scada zeama.
Poate fi servit simplu sau ca si garnitura.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii