autor:

adriana

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai cu usturoi

Autor: adriana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adriana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 iulie 2011

Ingrediente
900 gr de pastai galbene, 9 catei de usturoi, 1 lingurita boia dulce, sare, piper dupa gust, 1/4 legatura de patrunjel, 2 fire marar, , 4 linguri ulei, 1 morcov, 1 ceapa

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

10 voturi

Mod de preparare

Se incinge ulei intr-o cratita ( tigaie) pe aragaz apoi se adauga morcovul razuit , ceapa tocata si usturoiul (7 catei)zdrobit ,se calesc rapid apoi se adauga pastaile si se contiunua calirea inca vreo 3 minute amestecandu-se mai des.Se acopera pastaile cam cu 2,5 cani de apa, se adauga condimentele si se lasa sa fiarba la foc mediu cam 30-40 minute cu capac , se mai pot incerca intre timp daca s-au fiert .Aproape de final se adauga si ultimi doi catei de usturoi zdrobiti , verdeata si se mai lasa la fierbere inca 5 minute fara capac ca sa scada zeama.

Poate fi servit simplu sau ca si garnitura.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pastai in sos cu usturoi

Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita

3 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pastai scazute cu usturoi

Pastai scazute cu usturoi

Pastaile se spala, se curata de capete si se rup in 2-3 bucati. Se taie 3 catei de usturoi. In

3 voturi    0 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maria , 04 iulie 2017

    O rețetă foarte bună!

  • tatiana

    tatiana (Chef de cuisine) , 15 iulie 2011

    O reteta excelenta !.

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

10 voturi

Ingrediente

  • 900 gr de pastai galbene
  • 9 catei de usturoi
  • 1 lingurita boia dulce
  • sare
  • piper dupa gust
  • 1/4 legatura de patrunjel
  • 2 fire marar
  • 4 linguri ulei
  • 1 morcov
  • 1 ceapa

Raporteaza reteta

Retete
de adriana
Scrumbie cu leustean la gratar

Scrumbie cu leustean la gratar

Dupa ce s-au curatat si spalat scrumbiile, se ung cu ulei sare condimente de peste iar in interiorul

10 voturi    3 comentarii
30 min
Retete la gratar

Maria

O rețetă foarte bună!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui cu dovlecei en papillote Pui cu dovlecei en papillote

Se taie pieptul în doi lobi. Se ung cu unt şi se presară cu condimente. Dovlecelul se spală, se şterge şi se taie felii. Se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Bors de dovlecei cu stevie Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa şi ardeiul tocate, morcovul, ţelina şi păstârnacul date pe răzătoarea cu ochiuri mari se pun la călit în ulei,

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Vinete in stil italian