autor:

adriana

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai cu usturoi

Autor: adriana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adriana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 iulie 2011

Ingrediente
900 gr de pastai galbene, 9 catei de usturoi, 1 lingurita boia dulce, sare, piper dupa gust, 1/4 legatura de patrunjel, 2 fire marar, , 4 linguri ulei, 1 morcov, 1 ceapa

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

9 voturi

Mod de preparare

Se incinge ulei intr-o cratita ( tigaie) pe aragaz apoi se adauga morcovul razuit , ceapa tocata si usturoiul (7 catei)zdrobit ,se calesc rapid apoi se adauga pastaile si se contiunua calirea inca vreo 3 minute amestecandu-se mai des.Se acopera pastaile cam cu 2,5 cani de apa, se adauga condimentele si se lasa sa fiarba la foc mediu cam 30-40 minute cu capac , se mai pot incerca intre timp daca s-au fiert .Aproape de final se adauga si ultimi doi catei de usturoi zdrobiti , verdeata si se mai lasa la fierbere inca 5 minute fara capac ca sa scada zeama.

Poate fi servit simplu sau ca si garnitura.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole galbena  pastai cu usturoi

Fasole galbena pastai cu usturoi

1. Intr-o tigaie punem putin ulei, lasam sa se incinga apoi adaugam ceapa o lasam 5 minute la foc

25 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post
Pastai scazute cu usturoi

Pastai scazute cu usturoi

Eu am avut pastai fierte la borcan. Daca folositi pastai crude, trebuie curatate capetele si

2 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maria , 04 iulie 2017

    O rețetă foarte bună!

  • tatiana

    tatiana (Chef de cuisine) , 15 iulie 2011

    O reteta excelenta !.

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

9 voturi

Ingrediente

  • 900 gr de pastai galbene
  • 9 catei de usturoi
  • 1 lingurita boia dulce
  • sare
  • piper dupa gust
  • 1/4 legatura de patrunjel
  • 2 fire marar
  • 4 linguri ulei
  • 1 morcov
  • 1 ceapa

Raporteaza reteta

Retete
de adriana
Scrumbie cu leustean la gratar

Scrumbie cu leustean la gratar

Dupa ce s-au curatat si spalat scrumbiile, se ung cu ulei sare condimente de peste iar in interiorul

9 voturi    3 comentarii
30 min
Retete la gratar

Maria

O rețetă foarte bună!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dal indian- mancare de linte rosie Dal indian- mancare de linte rosie

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in ulei de masline, apoi se adauga piper proaspat macinat, sare, pudra de curcuma si boiaua

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de varza cu afumatura de porc Ciorba de varza cu afumatura de porc

Pregatim legumele, curatandu-le si spalandu-le, apoi le tocam in cuburi, respectiv rondele, dupa caz. Varza nu o tocam fideluta, ci

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Gulas de conopida