autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

PASTAI VERZI CU BULION

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
1 kg pastai verzi, o lingurita de sare, 1 ceapa mare, 50 ml ulei floarea soarelui, 50 ml bulion de ardei cu rosii, 100 ml apa, cateva fiere de patrunjel, 1 lingura de faina.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte in doua, apoi apa. Se lasa sub presiune la foc mediu 10 minute. Se deschide oala si se adauga bulionul, sarea si se presara faina. Se amesteca si se lasa (fara capac) la foc mediu maxim 5 minute. La sfarsit se presara patrunjelul.
Se pot servi ca garnitura la piept de pui prajit.
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTAI VERZI CU BULION" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Papricas de pui cu conopida

Papricas de pui cu conopida

Carnea de pui se portioneaza si se spala bine.Conopida se rupe in buchetele si se spala( eu am avut-o

2 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
SPANAC LA CUPTOR

SPANAC LA CUPTOR

Spanacul se curata,se spala si se opareste in apa cu putina sare. Cand se raceste se toaca marunt

17 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 august 2010

    Super !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 iulie 2009

    Arata bine mancarica ta...Imi place foarte mult fasolea verde...

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 09 iulie 2009

    Nu cred ca era imperios necesar sa folosesti oala sub presiune.Nu este rau , dar fasolea verde fierbe f. repede. Mancarica arata f. bine si cred ca este gustoasa.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

      Buna, ft buna!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 kg pastai verzi
  • o lingurita de sare
  • 1 ceapa mare
  • 50 ml ulei floarea soarelui
  • 50 ml bulion de ardei cu rosii
  • 100 ml apa
  • cateva fiere de patrunjel
  • 1 lingura de faina.

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pe pulpa de miel spalata se cresteaza cu cutitul 2 santuri pe ambele parti. In santurile formate

9 voturi    6 comentarii
5h
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi

Carnea o spalam bine si o taiem bucatele potrivite, eliminand toate fibrele si grasimea in exces. In tigaia in care vom gati incalzim

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Musaca de cartofi