autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

PASTAI VERZI CU BULION

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
1 kg pastai verzi, o lingurita de sare, 1 ceapa mare, 50 ml ulei floarea soarelui, 50 ml bulion de ardei cu rosii, 100 ml apa, cateva fiere de patrunjel, 1 lingura de faina.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte in doua, apoi apa. Se lasa sub presiune la foc mediu 10 minute. Se deschide oala si se adauga bulionul, sarea si se presara faina. Se amesteca si se lasa (fara capac) la foc mediu maxim 5 minute. La sfarsit se presara patrunjelul.
Se pot servi ca garnitura la piept de pui prajit.
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTAI VERZI CU BULION" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Suc de patlagele galbene

Suc de patlagele galbene

-Se spala patlagelele,se taie in bucati,potrivit de mari ,asa cat sa intre la masina speciala de

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 22 %
999.99 lei
779.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 august 2010

    Super !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 iulie 2009

    Arata bine mancarica ta...Imi place foarte mult fasolea verde...

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 09 iulie 2009

    Nu cred ca era imperios necesar sa folosesti oala sub presiune.Nu este rau , dar fasolea verde fierbe f. repede. Mancarica arata f. bine si cred ca este gustoasa.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

      Buna, ft buna!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 kg pastai verzi
  • o lingurita de sare
  • 1 ceapa mare
  • 50 ml ulei floarea soarelui
  • 50 ml bulion de ardei cu rosii
  • 100 ml apa
  • cateva fiere de patrunjel
  • 1 lingura de faina.

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pe pulpa de miel spalata se cresteaza cu cutitul 2 santuri pe ambele parti. In santurile formate

9 voturi    6 comentarii
5h
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors de dovlecei cu stevie Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa şi ardeiul tocate, morcovul, ţelina şi păstârnacul date pe răzătoarea cu ochiuri mari se pun la călit în ulei,

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Cosulete aperitiv de primavara Cosulete aperitiv de primavara

Se taie foile de placinta in patrate cu latura de cca 15-20 cm. Se curata ceapa si se taie julien apoi incingem un strop de ulei de

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Vinete umplute cu ciuperci si garniturã de cartofii aromati (Beringelas recheadas com cogumelos)