autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

PASTAI VERZI CU BULION

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
1 kg pastai verzi, o lingurita de sare, 1 ceapa mare, 50 ml ulei floarea soarelui, 50 ml bulion de ardei cu rosii, 100 ml apa, cateva fiere de patrunjel, 1 lingura de faina.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte in doua, apoi apa. Se lasa sub presiune la foc mediu 10 minute. Se deschide oala si se adauga bulionul, sarea si se presara faina. Se amesteca si se lasa (fara capac) la foc mediu maxim 5 minute. La sfarsit se presara patrunjelul.
Se pot servi ca garnitura la piept de pui prajit.
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTAI VERZI CU BULION" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Papricas de fasole verde cu carnati

Papricas de fasole verde cu carnati

Se curata si taie marunt ceapa, ardeiul si rosia si se pun la calit in putin ulei.Se amesteca sa

3 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui la cuptor cu 20 de catei de usturoi

Pui la cuptor cu 20 de catei de usturoi

1. Se incinge cuptorul la 180°C.Intr-o tigaie mare, se incinge ulei de masline, la foc potrivit.Se

2 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 august 2010

    Super !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 iulie 2009

    Arata bine mancarica ta...Imi place foarte mult fasolea verde...

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 09 iulie 2009

    Nu cred ca era imperios necesar sa folosesti oala sub presiune.Nu este rau , dar fasolea verde fierbe f. repede. Mancarica arata f. bine si cred ca este gustoasa.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

      Buna, ft buna!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 kg pastai verzi
  • o lingurita de sare
  • 1 ceapa mare
  • 50 ml ulei floarea soarelui
  • 50 ml bulion de ardei cu rosii
  • 100 ml apa
  • cateva fiere de patrunjel
  • 1 lingura de faina.

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pe pulpa de miel spalata se cresteaza cu cutitul 2 santuri pe ambele parti. In santurile formate

9 voturi    6 comentarii
5h
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
Mancare scazuta de” lubiya”(“ black eyed pea”,”black eyed bean”,lobia)-reteta specific araba