autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

PASTAI VERZI CU BULION

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
1 kg pastai verzi, o lingurita de sare, 1 ceapa mare, 50 ml ulei floarea soarelui, 50 ml bulion de ardei cu rosii, 100 ml apa, cateva fiere de patrunjel, 1 lingura de faina.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte in doua, apoi apa. Se lasa sub presiune la foc mediu 10 minute. Se deschide oala si se adauga bulionul, sarea si se presara faina. Se amesteca si se lasa (fara capac) la foc mediu maxim 5 minute. La sfarsit se presara patrunjelul.
Se pot servi ca garnitura la piept de pui prajit.
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTAI VERZI CU BULION" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Iahnie de fasole cu afumatura si carnati

Iahnie de fasole cu afumatura si carnati

Se spală fasolea în mai multe ape, apoi se lasă la hidratat peste noapte. A doua zi, se

1 vot    4 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de gulie

Ciorba de gulie

Se curata legumele de coaja si se dau prin razatoarea mare, doar cartofii se taie cuburi. Se incinge

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 august 2010

    Super !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 iulie 2009

    Arata bine mancarica ta...Imi place foarte mult fasolea verde...

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 09 iulie 2009

    Nu cred ca era imperios necesar sa folosesti oala sub presiune.Nu este rau , dar fasolea verde fierbe f. repede. Mancarica arata f. bine si cred ca este gustoasa.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

      Buna, ft buna!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 kg pastai verzi
  • o lingurita de sare
  • 1 ceapa mare
  • 50 ml ulei floarea soarelui
  • 50 ml bulion de ardei cu rosii
  • 100 ml apa
  • cateva fiere de patrunjel
  • 1 lingura de faina.

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

24 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pe pulpa de miel spalata se cresteaza cu cutitul 2 santuri pe ambele parti. In santurile formate

9 voturi    6 comentarii
5h
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Cartofi in evantai cu cascaval