Dam prin masina de tocat ceapa, morcovul si albitura. Calim usturoiul zdrobit, adaugam legumele macinate dupa care urmeaza carnea, condimentele ( curry, boia, nucsoara, busuioc, oregano) si putin patrunjel. Dupa ce am calit bine punem rosiile si pasta de tomate. Lasam sa fiarba vreo 30 de minte dupa care stingem cu vin si mai lasam inca pe atat. Punem la fiert apa cu sare, coriandru, foi de dafin, oregano, 1 catel de usturoi, mix de curry si cand clocoteste punem pastele. Amestecam in ele sa nu se prinda si le fierbem al dente. Le strecuram si le adaugam in compozitia de carne fierbinte. Putem sa le servim si separat cu parmezan deasupra sau le putem pregati pentru gratinat in felul urmator: dupa ce le-am amestecat cu sosul le asezam intr-o tava, le presaram cu branzeturi si dam la cuptorul incalzit vreo 20 min sa se gratineze. Din cantitatile de mai sus am facut doua portii de spaghete cu sos separat si a doua zi am facut din restul de carne si 1/2 pachet de paste scurte la cuptor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii