Se taie in bucatele pancetta sau kaizer-ul si se caleste bine intr-o tigaie cu 1 lingura de ulei.Intre timp se bat ouale intr-un castron si se amesteca cu parmezanul .Se pun pastele la fiert intr-o oala cu apa fierbinte si sare dupa gust.Se scurg bine pastele de apa,cand sunt gata si se adauga in recipientul in care vor fi servite la masa pt a putea fi bine amestecate.Se pune kaizer-ul prajit si amestecul de ou cu parmezan si se amesteca totul bine.Important ca pastele si kaizer-ul sa fie inca fierbinti.Pe deasupra se presara putin piper negru macinat si se serveste imediat.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii