autor:

ana catalina focsa

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Paste carbonara

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 30 ianuarie 2010

Ingrediente
100 grame pancetta sau kaizer afumat, 2 oua, 50 gr parmezan, 250 gr paste, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se taie in bucatele pancetta sau kaizer-ul si se caleste bine intr-o tigaie cu 1 lingura de ulei.Intre timp se bat ouale intr-un castron si se amesteca cu parmezanul .Se pun pastele la fiert intr-o oala cu apa fierbinte si sare dupa gust.Se scurg bine pastele de apa,cand sunt gata si se adauga in recipientul in care vor fi servite la masa pt a putea fi bine amestecate.Se pune kaizer-ul prajit si amestecul de ou cu parmezan si se amesteca totul bine.Important ca pastele si kaizer-ul sa fie inca fierbinti.Pe deasupra se presara putin piper negru macinat si se serveste imediat.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste carbonara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste Carbonara

Paste Carbonara

Fierbem pastele urmand instructiunile de pe ambalaj. In timpul aceasta taiem feliute baconul si

8 voturi    6 comentarii
35 min
Paste si pizza
Paste Carbonara

Paste Carbonara

Se pun pastele la fiert (orice fel de paste) in apa clocotita cu putina sare. In timp ce pastele

2 voturi    0 comentarii
15 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2015

    Bun! Eu folosesc si smantana de gatit!

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 19 martie 2010

    O mancare la indemana oricui.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010

    Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 100 grame pancetta sau kaizer afumat
  • 2 oua
  • 50 gr parmezan
  • 250 gr paste
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

97 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

Marian (Chef de cuisine)

Bun! Eu folosesc si smantana de gatit!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
Placinta de cartofi si carne