Paste carbonara

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Paste carbonara

Ingrediente

  • 100 grame pancetta sau kaizer afumat
  • 2 oua
  • 50 gr parmezan
  • 250 gr paste
  • sare si piper

Mod de preparare

Se taie in bucatele pancetta sau kaizer-ul si se caleste bine intr-o tigaie cu 1 lingura de ulei.Intre timp se bat ouale intr-un castron si se amesteca cu parmezanul .Se pun pastele la fiert intr-o oala cu apa fierbinte si sare dupa gust.Se scurg bine pastele de apa,cand sunt gata si se adauga in recipientul in care vor fi servite la masa pt a putea fi bine amestecate.Se pune kaizer-ul prajit si amestecul de ou cu parmezan si se amesteca totul bine.Important ca pastele si kaizer-ul sa fie inca fierbinti.Pe deasupra se presara putin piper negru macinat si se serveste imediat.Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise