autor:

ana catalina focsa

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Paste carbonara

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 30 ianuarie 2010

Ingrediente
100 grame pancetta sau kaizer afumat, 2 oua, 50 gr parmezan, 250 gr paste, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se taie in bucatele pancetta sau kaizer-ul si se caleste bine intr-o tigaie cu 1 lingura de ulei.Intre timp se bat ouale intr-un castron si se amesteca cu parmezanul .Se pun pastele la fiert intr-o oala cu apa fierbinte si sare dupa gust.Se scurg bine pastele de apa,cand sunt gata si se adauga in recipientul in care vor fi servite la masa pt a putea fi bine amestecate.Se pune kaizer-ul prajit si amestecul de ou cu parmezan si se amesteca totul bine.Important ca pastele si kaizer-ul sa fie inca fierbinti.Pe deasupra se presara putin piper negru macinat si se serveste imediat.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste carbonara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste carbonara

Paste carbonara

Se prajeste sunca; eu o pun in tigaie fara ulei, fara nimic, o las sa se prajeasca in grasimea ei.

2 voturi    0 comentarii
10 min
Paste si pizza
PASTE CARBONARA

PASTE CARBONARA

Pastele se fierb,in apa clocotita cu sare,kaiserul se caleste in untul incins cu ciupercile,pana

5 voturi    2 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2015

    Bun! Eu folosesc si smantana de gatit!

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 19 martie 2010

    O mancare la indemana oricui.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010

    Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 100 grame pancetta sau kaizer afumat
  • 2 oua
  • 50 gr parmezan
  • 250 gr paste
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

98 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

Marian (Chef de cuisine)

Bun! Eu folosesc si smantana de gatit!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Conopida natur cu sos bechamel