Pastele se fierb in apa cu sare, confom instructiunilor de pe pachet.
Baconul, taiat cubulete, se caleste intr-o tigaie antiaderenta, fara adaos de ulei (lasa oricum multa grasime), dupa care se adauga ciupercile, taiate felii. Se asezoneaza cu sare si piper. In ceea ce priveste sarea, este bine sa o adaugati spre final, cand puteti gusta amestecul, caci baconul poate fi suficient de sarat pentru toata mancarea. Cand s-a evaporat toata zeama lasata de ciuperci, se adauga usturoiul pisat, se caleste aproximativ 1 minut, dupa care se adauga smantana. Se mai tine pe foc cat sa se ingroase putin, aproximativ 5 minute, dupa care se adauga patrunjelul tocat si se amesteca cu pastele fierte si strecurate. Daca este nevoie, se mai poate adauga putin din apa in care au fiert pastele. Cel mai bine este ca atunci cand strecurati pastele, sa pastrati o cana din apa in care au fiert, just in case.
Se servesc fierbinti, cu parmezan ras deasupra. Iar daca vreti si un pahar de vin, nu va sfiiti :).
http://bucatarealaindoi.blogspot.ro/
https://www.facebook.com/bucatarealaindoi
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii