Pastele se fierb in apa cu sare, confom instructiunilor de pe pachet.
Baconul, taiat cubulete, se caleste intr-o tigaie antiaderenta, fara adaos de ulei (lasa oricum multa grasime), dupa care se adauga ciupercile, taiate felii. Se asezoneaza cu sare si piper. In ceea ce priveste sarea, este bine sa o adaugati spre final, cand puteti gusta amestecul, caci baconul poate fi suficient de sarat pentru toata mancarea. Cand s-a evaporat toata zeama lasata de ciuperci, se adauga usturoiul pisat, se caleste aproximativ 1 minut, dupa care se adauga smantana. Se mai tine pe foc cat sa se ingroase putin, aproximativ 5 minute, dupa care se adauga patrunjelul tocat si se amesteca cu pastele fierte si strecurate. Daca este nevoie, se mai poate adauga putin din apa in care au fiert pastele. Cel mai bine este ca atunci cand strecurati pastele, sa pastrati o cana din apa in care au fiert, just in case.
Se servesc fierbinti, cu parmezan ras deasupra. Iar daca vreti si un pahar de vin, nu va sfiiti :).
http://bucatarealaindoi.blogspot.ro/
https://www.facebook.com/bucatarealaindoi

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii