Se pune apa la fiert cu sare si putin ulei, cand da in clocot se adauga pastele. Se curata ciupercile si se taie bucati nu foarte mari. Se pune intr-o tigaie o lingura de unt si se prajesc ciupercile pana scade toata apa lasata de ele. Intr-o alta tigaie se pune a doua lingura de unt si se pune la calit carnea taiata bucatele mici (eu prefer fasii mai subtiri si mai lunguiete, pentru ca oricum se mai strange carnea). Dupa ce ati calit carnea cat sa prinda putina culoare pe toate partile, adaugati rosiile in suc popriu date in prealabil la blender, lingura de bulion (ca sa mai ingroasa un pic sosul), condimentele dupa gust, dar nu prea mult oregano, pentru ca poate da un gust amar in cantitate prea mare. Dupe ce a dat sosul in fiert adaugati ciupercile si lasati la fiert cateva minute, dar pe foc mic. Scurgeti pastele de apa, le puneti inapoi in oala si puneti o lingura de unt si amestecati pe foc mic pana se topeste untul. Serviti cu parmezan presarat peste sos.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii