Paste cu carne de vita si ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un Pachet carne de vita pentru gulas sau jumatate de muschi de vita
  • ciuperci
  • 1 borcan de rosii in suc propriu
  • o lingura bulion
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • oregano
  • un pachet paste
  • 3 linguri unt
  • parmezan.

Mod de preparare

Se pune apa la fiert cu sare si putin ulei, cand da in clocot se adauga pastele. Se curata ciupercile si se taie bucati nu foarte mari. Se pune intr-o tigaie o lingura de unt si se prajesc ciupercile pana scade toata apa lasata de ele. Intr-o alta tigaie se pune a doua lingura de unt si se pune la calit carnea taiata bucatele mici (eu prefer fasii mai subtiri si mai lunguiete, pentru ca oricum se mai strange carnea). Dupa ce ati calit carnea cat sa prinda putina culoare pe toate partile, adaugati rosiile in suc popriu date in prealabil la blender, lingura de bulion (ca sa mai ingroasa un pic sosul), condimentele dupa gust, dar nu prea mult oregano, pentru ca poate da un gust amar in cantitate prea mare. Dupe ce a dat sosul in fiert adaugati ciupercile si lasati la fiert cateva minute, dar pe foc mic. Scurgeti pastele de apa, le puneti inapoi in oala si puneti o lingura de unt si amestecati pe foc mic pana se topeste untul. Serviti cu parmezan presarat peste sos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise