Se pune apa la fiert cu sare si putin ulei, cand da in clocot se adauga pastele. Se curata ciupercile si se taie bucati nu foarte mari. Se pune intr-o tigaie o lingura de unt si se prajesc ciupercile pana scade toata apa lasata de ele. Intr-o alta tigaie se pune a doua lingura de unt si se pune la calit carnea taiata bucatele mici (eu prefer fasii mai subtiri si mai lunguiete, pentru ca oricum se mai strange carnea). Dupa ce ati calit carnea cat sa prinda putina culoare pe toate partile, adaugati rosiile in suc popriu date in prealabil la blender, lingura de bulion (ca sa mai ingroasa un pic sosul), condimentele dupa gust, dar nu prea mult oregano, pentru ca poate da un gust amar in cantitate prea mare. Dupe ce a dat sosul in fiert adaugati ciupercile si lasati la fiert cateva minute, dar pe foc mic. Scurgeti pastele de apa, le puneti inapoi in oala si puneti o lingura de unt si amestecati pe foc mic pana se topeste untul. Serviti cu parmezan presarat peste sos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii