Pune pastele la fiert în apă cu nişte sare himalayană.
Între timp toacă mărunt câte o mână din fiecare soi de ciuperci.
Într-o tigaie medie pune o lingură de ulei de dovleac, peste pune ciupercile şi puţin praf de ghimbir (aprox. 1 linguriţă)
Când consideri că s-au făcut, pune peste conserva de roşii tocate de la Heinz.
Mai lasă-le puţin pe foc.
Peste pastele scurse toarnă "sosul" din tigaie.
Peste o porţie de paste am pus puţin praf de drojdie inactivă, care înlocuieşte parmesanul pentru mine.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii