Paste cu ciuperci (de post)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Paste cu ciuperci (de post)

Ingrediente

  • Paste Mezze Penne Tricolore de la Barilla
  • Ciuperci enoki şi shimeji
  • O conservă de roşii tocate Heinz
  • Ulei de dovleac
  • Plic de ghimbir
  • Opţional: drojdie inactivă (nutritional yeast)

Mod de preparare

Pune pastele la fiert în apă cu nişte sare himalayană.

Între timp toacă mărunt câte o mână din fiecare soi de ciuperci.

Într-o tigaie medie pune o lingură de ulei de dovleac, peste pune ciupercile şi puţin praf de ghimbir (aprox. 1 linguriţă)

Când consideri că s-au făcut, pune peste conserva de roşii tocate de la Heinz.

Mai lasă-le puţin pe foc.

Peste pastele scurse toarnă "sosul" din tigaie.

Peste o porţie de paste am pus puţin praf de drojdie inactivă, care înlocuieşte parmesanul pentru mine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise