Paste cu ciuperci (de post)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Paste cu ciuperci (de post)

Ingrediente

  • Paste Mezze Penne Tricolore de la Barilla
  • Ciuperci enoki şi shimeji
  • O conservă de roşii tocate Heinz
  • Ulei de dovleac
  • Plic de ghimbir
  • Opţional: drojdie inactivă (nutritional yeast)

Mod de preparare

Pune pastele la fiert în apă cu nişte sare himalayană.

Între timp toacă mărunt câte o mână din fiecare soi de ciuperci.

Într-o tigaie medie pune o lingură de ulei de dovleac, peste pune ciupercile şi puţin praf de ghimbir (aprox. 1 linguriţă)

Când consideri că s-au făcut, pune peste conserva de roşii tocate de la Heinz.

Mai lasă-le puţin pe foc.

Peste pastele scurse toarnă "sosul" din tigaie.

Peste o porţie de paste am pus puţin praf de drojdie inactivă, care înlocuieşte parmesanul pentru mine.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor