Pune pastele la fiert în apă cu nişte sare himalayană.
Între timp toacă mărunt câte o mână din fiecare soi de ciuperci.
Într-o tigaie medie pune o lingură de ulei de dovleac, peste pune ciupercile şi puţin praf de ghimbir (aprox. 1 linguriţă)
Când consideri că s-au făcut, pune peste conserva de roşii tocate de la Heinz.
Mai lasă-le puţin pe foc.
Peste pastele scurse toarnă "sosul" din tigaie.
Peste o porţie de paste am pus puţin praf de drojdie inactivă, care înlocuieşte parmesanul pentru mine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii