Pastele se fierb in apa cu sare comform intructiunilor de pe ambalaj apoi se scurg pastrandu-se 100ml din apa in care au fiert.
Intre timp se incinge o tigaie la foc potrivit si se adauga uleiul de masline.Se adauga apoi ciupercile scurse si se se calesc 5 minute.
Adauga in tigaie pastele fierte, lichidul pastrat, 4 linguri pesto, 150 gr smantana, sare si piper, dupa gust.Amesteca totul si serveste.
http://lauradfood.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii