Pastele se fierb in apa cu sare circa 8 minute.Legumele se spala si conopida si brocoli se rup in buchetele mici ardeiul se taie marunt iar morcovul si telina se dau pe razatoarea mare.
Se pune la calit in ulei conopida si brocoli si cand sunt pe jumatate calite se adauga si restul legumelor si se continua calirea si condimentam cu sare si piper dupa gust
Dupa ce pastele s-au fiert le trecem prin jet de apa si le amestecam cu legumele.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii