autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Paste cu legume

Autor: dantes (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 22 august 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dantes (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 22 august 2016

Ingrediente
250 g paste fainoase, 1 conopida, 1 brocoli, 1 ardei gras, 1 morcov, 1 telina radacina, sare, dupa gust, 50 ml.ulei

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

21 voturi

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare circa 8 minute.Legumele se spala si conopida si brocoli se rup in buchetele mici ardeiul se taie marunt iar morcovul si telina se dau pe razatoarea mare.

Se pune la calit in ulei conopida si brocoli si cand sunt pe jumatate calite se adauga si restul legumelor si se continua calirea si condimentam cu sare si piper dupa gust

Dupa ce pastele s-au fiert le trecem prin jet de apa si le amestecam cu legumele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste din orez cu sos de legume. Pentru vegetarieni si nu numai !

Paste din orez cu sos de legume. Pentru vegetarieni si nu numai !

Pastele se pun la fiert in apa fiarta cu putina sare. Se sierb 3-4 minute, dupa cum este recomandat

4 voturi    5 comentarii
20 min
Retete vegetariene
Paste cu soia si legume

Paste cu soia si legume

Se fierb legumele la aburi,cuburile de soia se fierb si ele in apa cu sare.Se pune ulei intr-o tigaie

16 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Alexandrina Mateescu , 17 februarie 2018

    sunt convinsa ca e buna. Imi place combinatia si o fac, multumesc pentru reteta !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

21 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de dantes
Pulpa de miel umpluta

Pulpa de miel umpluta

Se pune la fiert mai intai carnea de porc apoi maruntaiele de miel, cand sunt aproape fierte se scot

24 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Spuma de zmeura

Spuma de zmeura

Se pun toate ingredientele in bol si se mixeaza bine pana cand rezulta o spuma tare.se pune in pahare

6 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Galuste cu prune

Galuste cu prune

Se fierb cartofii in coaja,se curata si se dau pe razatoarea mica.Se amesteca cu faina si un varf

6 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Fara foto

Alexandrina Mateescu

sunt convinsa ca e buna. Imi place combinatia si o fac, multumesc pentru reteta !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mazare verde cu pui