autor:

Mimo

» » , , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Paste si pizza, Retete vegetariene

Paste cu legume la cuptor

Autor: Mimo (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mimo (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 martie 2011

Ingrediente
- 250 grame macaroane, - 100 grame cus-cus, - 3 dovlecei, - 2 rosii, - 1 ardei kapia, - 1 lingura sos de rosii, - 1 cutie porumb fiert, - 1/2 pastarnac mic, - 1 morcov, - 1 bucatica telina, - 3 oua, - 100 grame smantana, - busuioc, ulei de masline, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Cus-cusul se caleste putin intr-o tigaie cu un strop de ulei de masline, pana ce devine rumen. Se pune apoi la fiert in apa aproximativ 6-8 minute, apoi se scurge de apa. Macaroanele se fierb, se spala si se scurg de apa.
Legumele se pregatesc astfel: dovlecelul se taie cubulete mici si se caleste intr-o tigaie fara ulei. Se lasa sa se inroseasca pe toate partile, apoi se adauga morcovul, pastarnacul si telina date pe razatoare impreuna cu 2 linguri de apa si se lasa sa se caleasca 5-6 minute.
Macaroanele se toarna in tava unsa cu ulei de masline, se adauga cus cusul, iar deasupra se toarna legumele. Rosiile si ardeii se taie cubulete si se pun peste compozitia de mai sus, se toarna si porumbul scurs de zeama, si condimentele. Se amesteca bine toate ingredientele.
Separat se bat spuma ouale cu smantana, sare si piper. Se toarna peste compozitia din tava, iar deasupra se presara busuioc.
Se da la cuptor 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Paste la cuptor cu legume, carnati si branza

Paste la cuptor cu legume, carnati si branza

Puneti pastele la fiert in 3 litri de apa clocotita cu putina sare, dupa indicatiile de pe pachet. Curatati

22 voturi    8 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza
Legume cu paste la cuptor

Legume cu paste la cuptor

Fierbem pastele, le trecem pe sub un jet de apa rece, dupa care le punem la scurs. Dam toate legumele

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • - 250 grame macaroane
  • - 100 grame cus-cus
  • - 3 dovlecei
  • - 2 rosii
  • - 1 ardei kapia
  • - 1 lingura sos de rosii
  • - 1 cutie porumb fiert
  • - 1/2 pastarnac mic
  • - 1 morcov
  • - 1 bucatica telina
  • - 3 oua
  • - 100 grame smantana
  • - busuioc
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Mimo
Chiftele de năut

Chiftele de năut

Prepararea e foarte simplă. Se amestecă toate ingredientele - morcovii, dovlecelul şi ardeiul

16 voturi    2 comentarii
1h
Retete vegetariene
Dovlecei şi ardei umpluţi cu orez şi legume

Dovlecei şi ardei umpluţi cu orez şi legume

Pentru început se fierbe orezul, nu de tot, ci doar până ce se înmoaie puţin. Se curăţă

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene
Rulouri pizza

Rulouri pizza

Drojdia se pregăteşte în 1/2 cană lapte puţin încălzit, apoi se adaugă într-un vas peste

2 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Prazul și ceapa se curăță, apoi se taie rondele și se pun la călit în puțin ulei și apă. Apoi se adaugă ardeiul kapia

1 vot    0 comentarii
50 min
Delicii de post de la bloggeri
Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Oua cu sparanghel