Cus-cusul se caleste putin intr-o tigaie cu un strop de ulei de masline, pana ce devine rumen. Se pune apoi la fiert in apa aproximativ 6-8 minute, apoi se scurge de apa. Macaroanele se fierb, se spala si se scurg de apa.
Legumele se pregatesc astfel: dovlecelul se taie cubulete mici si se caleste intr-o tigaie fara ulei. Se lasa sa se inroseasca pe toate partile, apoi se adauga morcovul, pastarnacul si telina date pe razatoare impreuna cu 2 linguri de apa si se lasa sa se caleasca 5-6 minute.
Macaroanele se toarna in tava unsa cu ulei de masline, se adauga cus cusul, iar deasupra se toarna legumele. Rosiile si ardeii se taie cubulete si se pun peste compozitia de mai sus, se toarna si porumbul scurs de zeama, si condimentele. Se amesteca bine toate ingredientele.
Separat se bat spuma ouale cu smantana, sare si piper. Se toarna peste compozitia din tava, iar deasupra se presara busuioc.
Se da la cuptor 30 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii