Ingrediente
1 punga paste spirale sau fundite,, 4 ardei grasi rosii copti(eu am la congelator), , 1 piept de pui, , 2 rosii mari, , 1 ceapa mica, , 3 catei usturoi, , 3 linguri ulei, , sare, , piper, , frunze busuioc proaspat.
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
2 voturi
Mod de preparare
Spalam rosiile si le taiem cubulete. Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Taiem pieptul de pui tot cubulete si il prajim in ulei7-10 minute. Cand este aproape facut se adauga ceapa tocata foarte fin, mai lasam 2 minute la prajit, adaugam rosiile decojite de pielita si ardeii taiati deja.
Condimentam cu sare si piper si lasam sa mai fiarba inca 5 minute. La final adaugam usturoiul zdrobit si frunzele de busuioc tocate marunt. Busuiocul va da o savoare deosebita preparatului.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010
Un deliciu...