Paste cu porumb si sirop de salvie

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Paste cu porumb si sirop de salvie

Ingrediente

  • 400g paste fusilli
  • 1 lingura ulei de susan
  • 200g porumb dulce fiert
  • 200ml sirop de salvie
  • ½ lamiae

Mod de preparare

Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj apoi le scurgem intr-o strecuratoare.

Punem o tigaie wok pe flacara, adaugam uleiul , cand s-a incins adaugam porumbul, apoi siropul. Lasam sa dea cateva clocote, apoi adaugam pastele. Amestecam usor sa nu se sfarame, adaugam si zeama de la jumatatea de lamiae, mai lasam inca un minut sa se patrunda aromele si luam de pe foc.

Rupem in bucatele frunzele de salvie si le amestecam in preparatul gata de servit .

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise