Paste cu pui si sos de rosii

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Paste cu pui si sos de rosii

Ingrediente

  • 300 gr paste
  • 500 gr rosii taiate cuburi
  • un piept de pui
  • o ceapa mare tocata marunt
  • 1 legatura de patrujel
  • 3-4 linguri ulei
  • 3 catei usturoi
  • condimente italiene
  • ardei iute
  • sare.

Mod de preparare

Eu am folosit paste italiene din grau dur pentru ca fierb mai bine isi pastreaza forma si sunt mai gustoase decat cele romanesti.

Pastele se pun intr-o oala cu apa fiarta cu putina sare in picioare, se fierb cam 7-8 minute.Apoi se strecoara.

Pieptul de pui se taie cubulete si se pune in tigaia cu ulei unde am calit putin ceapa si usturoiul.Lasam sa se patrunda un pic si apoi adaugam condimentele italienesti si rosiile taiate cubulete si ardeluliute taiat julien subtire.Se adauga cam 100 ml apa.Se lasa pe foc pana scade putin sosul(cam 15 minute).

Apoi se adauga sarea si pastele.Se adauga patrujelul verde si se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci