Eu am folosit paste italiene din grau dur pentru ca fierb mai bine isi pastreaza forma si sunt mai gustoase decat cele romanesti.
Pastele se pun intr-o oala cu apa fiarta cu putina sare in picioare, se fierb cam 7-8 minute.Apoi se strecoara.
Pieptul de pui se taie cubulete si se pune in tigaia cu ulei unde am calit putin ceapa si usturoiul.Lasam sa se patrunda un pic si apoi adaugam condimentele italienesti si rosiile taiate cubulete si ardeluliute taiat julien subtire.Se adauga cam 100 ml apa.Se lasa pe foc pana scade putin sosul(cam 15 minute).
Apoi se adauga sarea si pastele.Se adauga patrujelul verde si se servesc calde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii