autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Paste cu pui si sos de rosii

Autor: RADA ADRIANA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iulie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: RADA ADRIANA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iulie 2016

Ingrediente
300 gr paste,500 gr rosii taiate cuburi,un piept de pui, ceapa mare tocata marunt,1 legatura de patrujel,3-4 linguri ulei,3 catei usturoi, italiene,ardei iute,sare.

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

2 voturi

Mod de preparare

Eu am folosit paste italiene din grau dur pentru ca fierb mai bine isi pastreaza forma si sunt mai gustoase decat cele romanesti.
Pastele se pun intr-o oala cu apa fiarta cu putina sare in picioare, se fierb cam 7-8 minute.Apoi se strecoara.
Pieptul de pui se taie cubulete si se pune in tigaia cu ulei unde am calit putin ceapa si usturoiul.Lasam sa se patrunda un pic si apoi adaugam condimentele italienesti si rosiile taiate cubulete si ardeluliute taiat julien subtire.Se adauga cam 100 ml apa.Se lasa pe foc pana scade putin sosul(cam 15 minute).
Apoi se adauga sarea si pastele.Se adauga patrujelul verde si se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pui si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Paste cu carne de pui in sos de rosii

Paste cu carne de pui in sos de rosii

Pastele se pun la fiert 7 minute cu sare. Cand sunt gata, se pun intr-o strecuratoare si se dau sub

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza
Pui de tara cu smantana

Pui de tara cu smantana

Parlim pe flacara aragazului bucatile de pui, le spalam, taiem pulpele in doua separand copanelele

6 voturi    0 comentarii
2h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

2 voturi

Ingrediente

  • 300 gr paste,500 gr rosii taiate cuburi,un piept de pui, ceapa mare tocata marunt,1 legatura de patrujel,3-4 linguri ulei,3 catei usturoi, italiene,ardei iute,sare.

Raporteaza reteta

Retete
de RADA ADRIANA
Supa de perisoare cu conopida

Supa de perisoare cu conopida

Mod de preparare: Intr-o oala de 5 litri se caleste ceapa si morcovii taiati cubulete cu putina

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Ficatei cu piure de brocoli

Ficatei cu piure de brocoli

Intr-o oala mai mare se pune in apa cu sare brocolli la fiert pentru 10-12 minute.Dupa ce se fierbe

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri pentru copii
Savarine

Savarine

Intr-un castron amestecam ouale cu zaharul,uleiul, praful de sare, le mixam iar in laptele caldut

7 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Rulada de pui cu legume si susan