autor:

iuliana tarnoveanu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Paste cu sos de tomate

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iunie 2008

Ingrediente
500g paste, 3linguri pasta de tomate, 3linguri ulei, 1 foaie dafin, piper macinat, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele,dupa ce le-am scurs,se pun intru-n vas in care ulterior am pus uleiul la incins ,pasta de ttomate si putina apa.Se potrivesc de sare ,se adauga piperul si 1 foaie de dafin.
Se servesc ca atare sau garnitura la diverse preparate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de tomate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Omleta cu branza si sunca

Omleta cu branza si sunca

Se taie sunca fasii, ceapa, rosia si ardeii marunt iar branza se faramiteaza. Se pune uleiul la

7 voturi    10 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de legume

Piure de legume

-Punem intr-o oala apa la fiert. -Legumele le spalam,si taiem in rondele(sau dupa plac) -Cind apa

11 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    Super !

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2009

    ......si daca folosim si paste integrale asi adauga eu si sanatoa.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2009

    Simplu,rapid si gustos...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 500g paste
  • 3linguri pasta de tomate
  • 3linguri ulei
  • 1 foaie dafin
  • piper macinat
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Ciulama cu ciuperci si mazare