Intr-o cratita se pune apa la fiert cu putina sare si ulei si cand clocoteste apa si pun pastele, cand sunt firte se pun intr-o strecuratoare si se clatesc cu apa rece si se lasa sa se scurga de apa.
Tocanita de ciuperci am preparato astfel:
Intr-o cratita am pus putin ulei, ceapa taiata marunt ,morcovul dat prin razatoarea cea mica apoi boia, am lasat sa se incalzeasca putin apoi am pus ciupercile taiate si am amestecat peste care am pus o cana de apa, am pus piper si sare si am acoperit si am lasat sa fiarba la foc mic pana a scazut apa si sau fiert ciupercile.Cand a scazut apa am pus lapte (aici in functie cat de multe ciuperci aveti sau cat de multa sa fie :D)am lasat sa dea in clocot unde apoi am facut putina ingroseala de 2 linguri de faina cu putina apa si am pus peste si am mai lasat sa clocoteasca putin,iar spre final am pus patrunjelul verde.
Pofta Buna!!!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii