In primul rand punem la foc o oala cu apa in care punem sare (la 5 lt de apa o lingurita plina). Intr-o tigaie cu margini mai inalte, punem la incins 4-5 linguri de ulei de masline, punem apoi ceapa tocata si lasam la foc mititel sa se inmoaie un pic.Intre timp scurgem bine de ulei conservele de ton si le adaugam peste ceapa,lasam sa se caleasca un pic la foc mic dupa care adaugam rosiile tocate si lasam sa se faca pana sunt rosiile gatite bine,adaugam sare si piper dupa gust. Cand apa clocoteste adaugam pastele si le fierbem conform timpului dupa eticheta,le scurgem, le punem inapoi in oala si turnam sosul de ton impreuna cu patrunjelul tocat si usturoiul pisat bine. Amestecam totul bine,eventual daca ne place mai adaugam 2-3 linguri de ulei de masline,si servim pastele calde.Pofta buna!
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii