autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Paste cu ton

Autor: Claudis M (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Claudis M (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Ingrediente
400gr.paste, 100 gr.cascaval ras, sos de rosii, 2 conserve de ton maruntit, parmezan

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele. Intr-o tigaie se caleste foarte foarte putin tonul peste care se adauga sosul de rosii,se lasa la foc mic cca.3 min, mestecand din cand in cand si adauganduse si cascavalul ras. Se mai lasa la foc mic sa mai dea un clocot dupa care se rasturnam macaronele fierte in tigaie peste continut amestecandu-le.

Se serveste cu parmezan ras peste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Paste cu ton

Paste cu ton

Se fierb pastele in apa cu sare urmand instructiunile de pe pachet. Dupa ce au fiert se scurg si

10 voturi    10 comentarii
20 min
Salate reci
Paste fainoase cu ton

Paste fainoase cu ton

Punem pastele la fiert intr-o oala cu 3 litri cu apa cu sare 10 minute.Apoi curatam,spalam , tocam

13 voturi    6 comentarii
35 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 400gr.paste
  • 100 gr.cascaval ras
  • sos de rosii
  • 2 conserve de ton maruntit
  • parmezan

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Tocana de peste