autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Paste cu ton

Autor: Claudis M (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Claudis M (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Ingrediente
400gr.paste, 100 gr.cascaval ras, sos de rosii, 2 conserve de ton maruntit, parmezan

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele. Intr-o tigaie se caleste foarte foarte putin tonul peste care se adauga sosul de rosii,se lasa la foc mic cca.3 min, mestecand din cand in cand si adauganduse si cascavalul ras. Se mai lasa la foc mic sa mai dea un clocot dupa care se rasturnam macaronele fierte in tigaie peste continut amestecandu-le.

Se serveste cu parmezan ras peste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Paste cu ton

Paste cu ton

In primul rand punem la foc o oala cu apa in care punem sare (la 5 lt de apa o lingurita plina). Intr-o

3 voturi    0 comentarii
40 min
Retete de post
Paste cu creveti si sos de ton

Paste cu creveti si sos de ton

Pastele se fierbe si se limpezeste cu apa rece, pt a evita lipirea acesteia. Mozzarella se taie felii

2 voturi    4 comentarii
25 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 400gr.paste
  • 100 gr.cascaval ras
  • sos de rosii
  • 2 conserve de ton maruntit
  • parmezan

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tocanita de mazare noua si cod Tocanita de mazare noua si cod

Se curata ceapa si prazul si se toaca julien, apoi se pun la calit in ulei. Se curata morcovul, se toaca marunt si se adauga peste

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

2 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Chiftelute din dovlecei, vinete si ton