autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Paste cu ton

Autor: Claudis M (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Claudis M (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Ingrediente
400gr.paste, 100 gr.cascaval ras, sos de rosii, 2 conserve de ton maruntit, parmezan

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele. Intr-o tigaie se caleste foarte foarte putin tonul peste care se adauga sosul de rosii,se lasa la foc mic cca.3 min, mestecand din cand in cand si adauganduse si cascavalul ras. Se mai lasa la foc mic sa mai dea un clocot dupa care se rasturnam macaronele fierte in tigaie peste continut amestecandu-le.

Se serveste cu parmezan ras peste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Salata cu paste si ton

Salata cu paste si ton

Fierbem pastele urmand instructiunile de pe ambalaj. Intre timp taiem cubulete mici ardeiul, maslinele

17 voturi    0 comentarii
25 min
Salate reci
Paste cu ton, smantana si legume

Paste cu ton, smantana si legume

Pastele se prepara conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa fierbere, se scurg, se stropesc cu

2 voturi    0 comentarii
40 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 400gr.paste
  • 100 gr.cascaval ras
  • sos de rosii
  • 2 conserve de ton maruntit
  • parmezan

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Ghiveci de legume si midii afumate