autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Paste cu ton

Autor: Claudis M (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Claudis M (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Ingrediente
400gr.paste, 100 gr.cascaval ras, sos de rosii, 2 conserve de ton maruntit, parmezan

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele. Intr-o tigaie se caleste foarte foarte putin tonul peste care se adauga sosul de rosii,se lasa la foc mic cca.3 min, mestecand din cand in cand si adauganduse si cascavalul ras. Se mai lasa la foc mic sa mai dea un clocot dupa care se rasturnam macaronele fierte in tigaie peste continut amestecandu-le.

Se serveste cu parmezan ras peste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Paste cu creveti si sos de ton

Paste cu creveti si sos de ton

Pastele se fierbe si se limpezeste cu apa rece, pt a evita lipirea acesteia. Mozzarella se taie felii

2 voturi    4 comentarii
25 min
Paste si pizza
Paste (spaghete) cu ton, rosii si busuioc

Paste (spaghete) cu ton, rosii si busuioc

Curatam usturoiul si il tocam marunt. Intr-o cratita nonaderenta punem putin ulei vegetal de pe

3 voturi    0 comentarii
3 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 15 %
799.99 lei
679.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 400gr.paste
  • 100 gr.cascaval ras
  • sos de rosii
  • 2 conserve de ton maruntit
  • parmezan

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Hamsie de mare prajita Hamsie de mare prajita

Se curata fiecare pestisor de intestine cu lama unui cutitas, apoi se spala in mai multe ape reci si se lasa sa se scurga in strecuratoare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE

Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam 6 linguri de lapte rece si stors f bine),se macina,folosind ciurul mare.Ardeiul,copt,se

18 voturi    14 comentarii
12h
Mancaruri cu peste
Felii de somon in folie la cuptor