autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Paste cu ton

Autor: Claudis M (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Claudis M (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Ingrediente
400gr.paste, 100 gr.cascaval ras, sos de rosii, 2 conserve de ton maruntit, parmezan

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele. Intr-o tigaie se caleste foarte foarte putin tonul peste care se adauga sosul de rosii,se lasa la foc mic cca.3 min, mestecand din cand in cand si adauganduse si cascavalul ras. Se mai lasa la foc mic sa mai dea un clocot dupa care se rasturnam macaronele fierte in tigaie peste continut amestecandu-le.

Se serveste cu parmezan ras peste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Paste cu ton si dovlecel

Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul

3 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu creveti si sos de ton

Paste cu creveti si sos de ton

Pastele se fierbe si se limpezeste cu apa rece, pt a evita lipirea acesteia. Mozzarella se taie felii

2 voturi    4 comentarii
25 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 400gr.paste
  • 100 gr.cascaval ras
  • sos de rosii
  • 2 conserve de ton maruntit
  • parmezan

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Creveti dulci picanti cu usturoi si cu orez(basmati)