autor:

Gina de Jong

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Paste de orez cu legume si omleta

Autor: Gina de Jong (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 octombrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gina de Jong (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 octombrie 2013

Ingrediente
Paste de orez,un pachet., 3 oua., 2 bostanei mai micuti., 1 fenicul cu tot cu frunze., 3 cepe verzi., 1 ardei gras., 1 morcov(2 mai mici)., 4-6 ciuperci(albe ,maroni)., seminte incotite 200gr., putin de ghimbir ras(o lingurita)., 2 catei de usturoi., coriandru tocat(2 linguri)., Ulei 100-150ml., sare dupa gust., sos dulce de ardei iute.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Punem intr-o oala apa la fiert(1 litru)pentru paste ,separat punem si tigaia pentru legume la incins.

Cand tigaia de legume sa incins adaugam uleiul ,usturoiul si ghimbirul tocat,lasam cateva secunde ,dupa adaugam legumele mai tari(morcov,fenicul)taiate felii lasam 5 minute,apoi adaugam bostaneii,ardeiul gras si ciupercile lasam cam 3 minute.

Daca apa pentru paste clocoteste, inchidem focul adaugam pastele in apa punem capacul si lasam cam 5 minute sa se inmoaie pastele,dupa 5 minute le strecuram si le trecem prin jet de apa calda apoi le lasam la scurs.

Cand pastele sau scurs le adaugam in tigaia cu legume, impreuna cu semintele incotite si sare(o lingurita),lasam 1 minut,apoi inchidem focul.

Separat pregatim si o omleta din cele 3 oua si frunzele tocate de la fenicul,cand omleta este gata o taiem cubulete si o adaugam in preparat impreuna cu coriandrul tocat.



Preparatul se serveste cu sos dulce de ardei iute(cei care le plac ardeiul).



Sa aveti pofta!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste de orez cu legume si omleta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Coq au vin cu curcan, dovleac si gutui

Coq au vin cu curcan, dovleac si gutui

Spalati si stergeti pulpa, condimentati-o bine cu piper, cimbru, paprika, ungeti-o cu ketchup, uleiul

45 voturi    26 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Zacusca ca la mama

Zacusca ca la mama

Se coc vinetele si gogosarii . Peste gogosarii copti se pune sare si se acopera cu un prosop pentru

14 voturi    7 comentarii
10h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Paste de orez,un pachet.
  • 3 oua.
  • 2 bostanei mai micuti.
  • 1 fenicul cu tot cu frunze.
  • 3 cepe verzi.
  • 1 ardei gras.
  • 1 morcov(2 mai mici).
  • 4-6 ciuperci(albe ,maroni).
  • seminte incotite 200gr.
  • putin de ghimbir ras(o lingurita).
  • 2 catei de usturoi.
  • coriandru tocat(2 linguri).
  • Ulei 100-150ml.
  • sare dupa gust.
  • sos dulce de ardei iute.

Raporteaza reteta

Retete
de Gina de Jong
Chec rotund (Tulband cake )

Chec rotund (Tulband cake )

Intr-un castron mare (de preferat de plastic sau sticla),se pun ouale intregi cu zaharul,se bat cu

7 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Carne de pui cu sos de ciuperci si orez cu legume

Carne de pui cu sos de ciuperci si orez cu legume

Se prajeste carnea de pui in putin ulei,pana se rumeneste bine ,separat punem o oala cu apa pentru

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dulceata de coacaze rosii

Dulceata de coacaze rosii

In primul rand,fructele trebuie bine spalate cu apa rece si lasate la scurs, apoi pregatim oala(de

17 voturi    4 comentarii
3h 15 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui Puttanesca Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot. Scoatem carnea si o pastram

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
CIUPERCI CU USTUROI