Punem intr-o oala apa la fiert(1 litru)pentru paste ,separat punem si tigaia pentru legume la incins.
Cand tigaia de legume sa incins adaugam uleiul ,usturoiul si ghimbirul tocat,lasam cateva secunde ,dupa adaugam legumele mai tari(morcov,fenicul)taiate felii lasam 5 minute,apoi adaugam bostaneii,ardeiul gras si ciupercile lasam cam 3 minute.
Daca apa pentru paste clocoteste, inchidem focul adaugam pastele in apa punem capacul si lasam cam 5 minute sa se inmoaie pastele,dupa 5 minute le strecuram si le trecem prin jet de apa calda apoi le lasam la scurs.
Cand pastele sau scurs le adaugam in tigaia cu legume, impreuna cu semintele incotite si sare(o lingurita),lasam 1 minut,apoi inchidem focul.
Separat pregatim si o omleta din cele 3 oua si frunzele tocate de la fenicul,cand omleta este gata o taiem cubulete si o adaugam in preparat impreuna cu coriandrul tocat.
Preparatul se serveste cu sos dulce de ardei iute(cei care le plac ardeiul).
Sa aveti pofta!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii