autor:

vera

» » , Mancaruri cu carne, Paste si pizza

Paste gratinate cu perisoare de carne

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 mai 2010

Ingrediente
400g carne tocata, 1 ceapa mica, patrunjel,, sare,, 500g pasta, 2 cutii rosii in bulion, parmezan, sottilette, mozzarella

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

6 voturi

Mod de preparare

Pregatim chiftelutele cu ceapa,patrunjelul tocate,sare,piperam,le prajim in ulei incins,si le adaugam in sosul de rosii ;Fierbem sosul,adaugand din cand in cand putina apa,sau supa,decoram cu patrunjel;
Pasta o fierbem si o amestecam intr-un castron cu sosul de perisoare,adaugam parmezan,si asezam totul intr-o tava unsa cu unt;Deasupra mai adaugam putin parmezan,felii de sottilette si felii de mozzarella,introducem cam 20 minute in cuptorul cald 180°C;
Se servesc calde cu putin parmezan,deasupra!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste gratinate cu perisoare de carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza

Pizza

Se face un aluat de consistenta moale din care rezulta 3 foi. Se intinde o foaie se unge cu bulion

4 voturi    1 comentariu
30 min
Paste si pizza
Budinca cu fidea si branza de vaci

Budinca cu fidea si branza de vaci

Intr-un vas punem la fiert apa cu sare si cand incepe sa fiarba adaugam fideaua.Din momentul fierberii

4 voturi    0 comentarii
45 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

    Foarte bune.

  • paviasi

    paviasi (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    O combinatie extrem de fericita!Felicitari!

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 17 iunie 2010

    Multumesc!!

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

      GROZAVA RETETA Felicitari ,am salvat-o

    • Fara foto

      clara marinescu (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

      super buna am testa-o si eu

    • Fara foto

      maria mihalache , 24 mai 2010

      Delicioase.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

6 voturi

Ingrediente

  • 400g carne tocata
  • 1 ceapa mica
  • patrunjel,
  • sare,
  • 500g pasta
  • 2 cutii rosii in bulion
  • parmezan
  • sottilette
  • mozzarella

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Foarte bune.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Spaghete cu carne tocata