Pregatim chiftelutele cu ceapa,patrunjelul tocate,sare,piperam,le prajim in ulei incins,si le adaugam in sosul de rosii ;Fierbem sosul,adaugand din cand in cand putina apa,sau supa,decoram cu patrunjel;
Pasta o fierbem si o amestecam intr-un castron cu sosul de perisoare,adaugam parmezan,si asezam totul intr-o tava unsa cu unt;Deasupra mai adaugam putin parmezan,felii de sottilette si felii de mozzarella,introducem cam 20 minute in cuptorul cald 180°C;
Se servesc calde cu putin parmezan,deasupra!
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii