Somonul afumat se pune la marinat stropindu-l cu zeama da lamaie, se presara cu piper, ulei de masline si coaja de lamaie.
Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare, conform indicatiilor, dupa care se strecoara, se trec sub jet de apa rece si se freaca cu ulei de masline.
Spanacul se curata, se spala frunza cu frunza, sau daca este preparat altfel se pune la decongelat/ scurs (congelat sau la borcan), se toaca marunt.
Intr-o cratita se pune la calit, in ulei, ceapa tocata marunt si usturoiul se lasa cca. 5 minute, dupa care usturoiul se scoate, se adauga spanacul, se lasa 2-3 minute, dupa care se adauga supa si branza ricotta.
Se amesteca ingredientele si se lasa la fiert pentru 5-6 minute, la foc potrivit.
Se asezoneaza preparatul cu sare, piper, nucsoara.
In continuare, preparatul se poate monta dupa gustul fiecaruia, se pun in sos bucatile de somon taiate potrivit, dupa care se pun pastele si se amesteca ingredientele, sau se pun pastele pe un platou, se pune sosul peste ele, iar deasupra se presara pestele taiat fasii si verdeata tocata marunt.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii