Pastele se fierb 8-10 min in 2 L de apa cu 3-4 linguri de vegeta. Ceapa se taie marunt si se prajeste pana capata o culoare galbuie. Se adauga ciupercile si ardeii iuti care se maruntesc bine in prealabil. La final se toarna putin pimento cili sauce, sare si piper dupa gust, iar oregano si busuioc din belsug. Optional se poate adauga 100 g de cascaval afumat. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii