autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Paste si pizza

Pastele cu somon afumat sau fructe de mare

Autor: ancady2003 (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 12 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ancady2003 (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 12 mai 2009

Ingrediente
Pastele cu somon afumat sau fructe de mare, le puteti pregati altfel daca doriti paste mai deosebite., , , 1 ceapa mare sau 2 mai mici, 150-200 g somon afumat (sau fructe de mare), 350 g smantana, 2-3 linguri ulei de masline, 1 legatura patrunjel proaspat, 1 punga paste (de preferat fusili din faina de grau dur), piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

6 voturi

Mod de preparare

Se caleste usor ceapa in ulei si se adauga somonul taiat cubulete (sau fructele de mare). Se lasa sa fiarba acoperite cu un capac 2-3 min.
Apoi se adauga smantana, sare (daca este nevoie), piper si se mai lasa 1-2 min. la fiert.

Se pun pastele la fiert cu putina sare (dupa ce fierb se scurg imediat de apa).

Se adauga si patrunjelul si se amesteca toate cu pastele. Deasupra se poate rade putina branza sau cascaval. Se servesc imediat. Sunt delicioase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastele cu somon afumat sau fructe de mare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Rulouri de spaghette cu crenvursti

Rulouri de spaghette cu crenvursti

Crenvurstii se oparesc 2 min. Se scot iar in apa in care acestia au fiert se adauga sare si se fierb

2 voturi    0 comentarii
50 min
Paste si pizza
Spaghete cu bacon si sos de rosii

Spaghete cu bacon si sos de rosii

Curatam ceapa, o tocam marunt, usturoiul il curatam si il taiem pe jumatate. Baconul il facem bucatele

14 voturi    0 comentarii
40 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

6 voturi

Ingrediente

  • Pastele cu somon afumat sau fructe de mare
  • le puteti pregati altfel daca doriti paste mai deosebite.
  • 1 ceapa mare sau 2 mai mici
  • 150-200 g somon afumat (sau fructe de mare)
  • 350 g smantana
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 legatura patrunjel proaspat
  • 1 punga paste (de preferat fusili din faina de grau dur)
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu sos picant de vinete Paste cu sos picant de vinete

Pentru a savura aceste paste delicioase cu sos picant de vinete, vom incepe prin a taia cubulete toate legumele proaspat culese din

3 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Canelloni cu ciuperci