autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Paste si pizza

Pastele cu somon afumat sau fructe de mare

Autor: ancady2003 (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 12 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ancady2003 (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 12 mai 2009

Ingrediente
Pastele cu somon afumat sau fructe de mare, le puteti pregati altfel daca doriti paste mai deosebite., , , 1 ceapa mare sau 2 mai mici, 150-200 g somon afumat (sau fructe de mare), 350 g smantana, 2-3 linguri ulei de masline, 1 legatura patrunjel proaspat, 1 punga paste (de preferat fusili din faina de grau dur), piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

6 voturi

Mod de preparare

Se caleste usor ceapa in ulei si se adauga somonul taiat cubulete (sau fructele de mare). Se lasa sa fiarba acoperite cu un capac 2-3 min.
Apoi se adauga smantana, sare (daca este nevoie), piper si se mai lasa 1-2 min. la fiert.

Se pun pastele la fiert cu putina sare (dupa ce fierb se scurg imediat de apa).

Se adauga si patrunjelul si se amesteca toate cu pastele. Deasupra se poate rade putina branza sau cascaval. Se servesc imediat. Sunt delicioase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastele cu somon afumat sau fructe de mare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste Farfalle cu ton si germeni de schinduf

Paste Farfalle cu ton si germeni de schinduf

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, se scurg si apoi se aseaza intr-o farfurie

4 voturi    2 comentarii
45 min
Paste si pizza
Paste cu chorizo

Paste cu chorizo

Se pune o oala cu apa pe foc pentru a fierbe pastele. Intre timp, taiem carnatul in bucatele mici

3 voturi    2 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

6 voturi

Ingrediente

  • Pastele cu somon afumat sau fructe de mare
  • le puteti pregati altfel daca doriti paste mai deosebite.
  • 1 ceapa mare sau 2 mai mici
  • 150-200 g somon afumat (sau fructe de mare)
  • 350 g smantana
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 legatura patrunjel proaspat
  • 1 punga paste (de preferat fusili din faina de grau dur)
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Fusilli cu pui si sos Fusilli cu pui si sos

Am fiert pastele cu putina sare. Am tăiat ceapa mărunt, ciupercile puțin mai mare și ardeiul. Pentru sos am tăiat pieptul de pui

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Paste chinezesti cu pui si legume Paste chinezesti cu pui si legume

Se fierb pastele 3 minute în apă clocotită, apoi se scurg. Urmează sosul: Se încinge uleiul, se adaugă ceapa, apoi

0 voturi    0 comentarii
30h 15 min
Mancaruri cu carne
Canneloni cu ricota si spanac