autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Paste si pizza

Pastele cu somon afumat sau fructe de mare

Autor: ancady2003 (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 12 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ancady2003 (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 12 mai 2009

Ingrediente
Pastele cu somon afumat sau fructe de mare, le puteti pregati altfel daca doriti paste mai deosebite., , , 1 ceapa mare sau 2 mai mici, 150-200 g somon afumat (sau fructe de mare), 350 g smantana, 2-3 linguri ulei de masline, 1 legatura patrunjel proaspat, 1 punga paste (de preferat fusili din faina de grau dur), piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

6 voturi

Mod de preparare

Se caleste usor ceapa in ulei si se adauga somonul taiat cubulete (sau fructele de mare). Se lasa sa fiarba acoperite cu un capac 2-3 min.
Apoi se adauga smantana, sare (daca este nevoie), piper si se mai lasa 1-2 min. la fiert.

Se pun pastele la fiert cu putina sare (dupa ce fierb se scurg imediat de apa).

Se adauga si patrunjelul si se amesteca toate cu pastele. Deasupra se poate rade putina branza sau cascaval. Se servesc imediat. Sunt delicioase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastele cu somon afumat sau fructe de mare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu sos de ciuperci

Paste cu sos de ciuperci

Se pun pastele la fiert dupa ce apa cu sare a dat in clocot. Se caleste in uleiul de masline pastrama

6 voturi    5 comentarii
25 min
Paste si pizza
Paste cu chiftelute si sos de rosii la cuptor

Paste cu chiftelute si sos de rosii la cuptor

In primul rand pregatim chiftelutele, amestecam carnea tocata cu feliile de franzela inmuiate in

2 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

6 voturi

Ingrediente

  • Pastele cu somon afumat sau fructe de mare
  • le puteti pregati altfel daca doriti paste mai deosebite.
  • 1 ceapa mare sau 2 mai mici
  • 150-200 g somon afumat (sau fructe de mare)
  • 350 g smantana
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 legatura patrunjel proaspat
  • 1 punga paste (de preferat fusili din faina de grau dur)
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Pizza Waffle