Se caleste usor ceapa in ulei si se adauga somonul taiat cubulete (sau fructele de mare). Se lasa sa fiarba acoperite cu un capac 2-3 min.
Apoi se adauga smantana, sare (daca este nevoie), piper si se mai lasa 1-2 min. la fiert.
Se pun pastele la fiert cu putina sare (dupa ce fierb se scurg imediat de apa).
Se adauga si patrunjelul si se amesteca toate cu pastele. Deasupra se poate rade putina branza sau cascaval. Se servesc imediat. Sunt delicioase.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii